De favorieten van Suzanne Bilderbeek

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zondag laat in de middag tijd om verder kennis te gaan maken met Suzanne van Bilderbeek. Vorige week stelde ik deze auteur al aan jullie voor. Maar deze week gaan we wat beter kennis maken met haar doormiddel van haar favorieten. Maar voordat we dat gaan doen ben ik benieuwd naar jullie antwoord op de vraag “Welk gerecht kook je graag als je eters op visite krijgt”

Natuurlijk zal ik deze vraag ook even beantwoorden voor jullie. Ik vind koken namelijk heerlijk en vind het leuk om lekker te koken voor andere mensen. Het liefst maak ik dan gewoon een drie gangen menu. Deze begin ik dan met een heerlijke kipcocktail het hoofdgerecht wil nog wel eens wisselen ik vind een Lekkere fricandeau in een marinade van Amaretto en Basterdsuiker namelijk heel erg leuk om te maken maar ook een lekkere lasagne vind ik ook fijn om te maken. Het toetje kan ook van alles zijn maar de favoriet van de mensen die bij mij komen eten vragen altijd om mijn New York Cheesecake. Wat Suzanne van Bilderbeek graag maakt dat lees je hieronder.

Foto van auteur Suzanne Bilderbeek met haar boek zolang je van me houdt in haar handen

De favorieten van Suzanne Bilderbeek

Wat was je favoriete boek als kind?
Nijntje en van de knisperboekjes.

Welk boek vind je het mooiste dat je ooit hebt gelezen?
Black Beauty

Wat is je favoriete lees/schrijfplek?
Mijn kantoor/in bed.

Welk gerecht kook je graag als je eters op visite krijgt?
Sushi, want verder kom ik niet betreft koken hahaha

Wat is je favoriete snack of drankje?
Mijn favoriete snack is popcorn en mijn favoriete drankje is wijn of ijsthee.

Welk land is je favoriete vakantie land?
De Canarische eilanden of Curacao

Welke ijsco smaak is je favoriet?
Pistach of een fruitsmaak

Wat is je favoriete restaurant?
Japans of Italiaans

Wat is het allerfijnste plekje op aarde?
Disneyland!

Naar welke band zanger/zangeres luister je graag?

Dennis Lloyd en Fleetwood Mac

Welke auteur vind je steengoed?
Rian Sevenhuijsen, Olivia Lewis en Angie Thomas

Wat is je favoriete tv programma of film?
The theory of everthing en Titanic zijn allebei mijn lievelingsfilms.

Wie is je favoriete acteur of actrice?
Luke Evans en Zendaya

Wat is je favoriete dier?
Wolf

Welk luchtje is jouw favoriet?
Calvin Klein Euforia

Tot morgen!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x