Kattenveertjes

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals de meeste van jullie wel weten hebben wij in huis 2 super lieve poezen beesten. Vandaag ga ik wat meer vertellen over onze poezenbeesten en hun favorieten speeltjes. Want Job en Toontje mochten namelijk de kattenveertjes Funbox van Kattenveertjes.nl uitproberen! Super leuk natuurlijk want als mijn poezenbeesten ergens gek op zijn dan is het op lekker spelen.

Laten we dus beginnen met het unboxen van de kattenveertjes Funbox en het beoordelen van de speletjes die erin zaten.

De Kattenveertjes Funbox ontving ik lekker snel en makkelijk in mijn brievenbus. Toen ik hem ging unboxen zat er een lief kaartje bij en natuurlijk allerlei leuke speeltjes voor de kat.

Een muis.

Tja een speelgoed muis is altijd goed! Mijn katten zijn er gek op vooral Toontje. Maar het leuke aan deze speelgoedmuis was dat er veertjes aan zaten want veertjes daar maak je onze toon helemaal wild mee. Je snapt het al deze leuke gekleurde muis vloog binnen no time door de hele woonkamer heen. Wat me vooral opviel is dat de veertjes lekker stevig vast blijven zitten. Inmiddels speelt mijn kat er namelijk al een aantal weken mee en zitten ze er nog steeds aan. Iets wat ik niet van alle speeltjes op de markt kan zeggen.

Het kattenveertjes snuffelpakket

Naar deze kattenveertjes was ik heel erg benieuwd! Want dat is natuurlijk het speeltje waar kattenveertjes.nl om bekend staan. De veertjes hebben leuke kleuren en zijn van een mooie stevige kwaliteit. In het begin vonden mijn beide katten deze dingen maar raar. Ze wisten niet zo goed wat ze er mee aan moesten en werden er zelfs een beetje bang van. Maar toen ze eenmaal ontdekt hadden hoe deze veertjes werkte vlogen ze door de kamer heen en inmiddels zijn ze er lekker lang zoet mee als ik ze neerleg om mee te spelen.

Vervolgens gaan we verder met de Bonks

Bonks zijn flexibele nylon buisjes in allerlei vrolijke kleuren die je door de kamer kunt ‘schieten’ zodat je kat er naar hartenlust achteraan kan jagen. Mijn jongste kat de zwart/witte die vond deze dingen wel een beetje spannend. Hij moest er niet zoveel van hebben. Mijn oudere dame aan de andere kant die vond deze gekleurde buisjes heel erg interessant. Als ik ze door de kamer schoot vond ze het wat spannend maar ze vond ze super leuk om zelf op een rustig tempo mee te spelen.

Het laatste dat in de doos zat waren de Matatabi stokjes.

Met deze stokjes waren mijn katten ernom blij! We kende ze namelijk al en ze zijn er gek op. Vooral voor onze oude dame zijn deze stokjes ideaal. De katten kunnen er namelijk heerlijk op bijten. Dit is aan de ene kant goed voor hun gebit maar bij onze oude dame helpt het ook enorm met ontspannen. Deze kat is namelijk nogal een stresskip waarvoor ze kalmeringstabletjes kreeg. Maar sinds ze de Matatabi stokjes heeft ontdekt heeft ze deze pilletjes niet meer hoeven te slikken.

Deze stokjes zijn dus ideaal om neer te leggen na het spelen zodat jou kat weer even lekker kan uitrusten.

Eind oordeel

De kattenveertjes funbox is een super leuke box voor elke kattenvriend. Of je nou een kattenvriendje hebt of een heel weeshuis met de speeltjes in de kattenveertjes funbox hebben ze uren lang plezier. Elke kat zal zijn eigen favoriet hebben maar dat kun je dus mooi uittesten met deze leuke box! Op die manier weet je ook nog eens precies welke speeltjes je de volgende keer voor jou kat moet kopen. De prijs van 11,99 is zeer netjes! En de bezorging van de doos was ook snel. Ik kan de kattenveertjes funbox dan ook zeker aanraden.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Wat een leuke review speeltjes zijn vaak een success bij elk huisdier

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

oooohhh, ik wil ook weer een kat ! ik merk door je blog hoezeer ik dat toch mis

Mandy
Mandy
2 jaren geleden

Oh wat leuk zeg! Ik heb geen kat of katten in mijn omgeving maar kan mij indenken dat dit heel leuk is voor een kat.

Marcel Bijl
2 jaren geleden

Vooral fijn dat de kwaliteit zo goed is. We hebben nogal wat speeltjes gehad die na 5 min totaal gesloopt waren.

Marcel Bijl onlangs geplaatst…Online Money Making – Myth, Fairytaile, or Opportunity?My Profile

Tessa
2 jaren geleden

Leuk om te lezen dat jouw katten zo enthousiast zijn over deze speeltjes
Tessa onlangs geplaatst…Review: Olcay Gulsen Beauty Kohl Duo Eyeshadow LinerMy Profile

Mitchel
2 jaren geleden

Grappig om te lezen hoe jouw katten zo fanatiek zijn met hun speeltjes. De veertjes zijn ook erg grappig. Heb je er ook een filmpje van gemaakt?
Mitchel onlangs geplaatst…Ik zie overal berken | ColumnMy Profile

Frederique
Frederique
2 jaren geleden

Leuk zo’n box. IK had voor mijn katten ook van die buisjes maar dat vonden ze allebei helaas niets. Ze blijven bij de ouderwetse nepmuisjes hier 🙂

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x