De wadden in vogelvlucht.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag doe ik het een beetje rustig aan. Nou ja eigenlijk doe ik dat al een paar weken want veel kan ik met me armen en handen nu niet 😛 Maar goed tijdens een verbouwing blijf je toch altijd wel een beetje bezig. Als de verbouwing voorbij is ga ik denk ik 2 weken slapen. Maar goed tijdens mijn ziek zijn had de blog van De wadden in vogelvlucht online moeten komen. Helaas kwam deze blanco online. Dit probeer ik al 2 weken op te lossen maar dat lukte maar niet. Dus heb ik maar besloten om deze blog vandaag opnieuw te gaan schrijven.

De wadden in vogelvlucht

Recensie De wadden in vogelvlucht.

Titel: De wadden in vogelvlucht Auteur: Allemaal verschillende auteurs Uitgeverij: Droomvallei Uitgeverij genre: Verschillende Cijfer: 7

Hier gaat het boek over.

Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op vol spanning, ontroering en romantiek. De waddenbundels zijn een initiatief van Marelle Boersma. Eerder verschenen ook “Paal 15” en “Aangespoelde verhalen“. Van elk verkocht exemplaar doneren de auteurs één euro aan stichting Texel Vogeleiland.

Dit vind ik van het boek.

De wadden in vogelvlucht op deze recensie rust volgens mij een vloek ik heb hem al wel 10 keer opnieuw geschreven maar elke keer besluit wordpress dat er stukken verdwijnen grr. Nou laten we hopen dat die nou gewoon lekker alles laat staan. We beginnen zoals altijd met de cover. De cover van De wadden in vogelvlucht is niet iets wat ik heel mooi vindt. Maar het is er wel een die enorm goed bij de bundel en de titel past met de mooie vogel die over de wadden vliegt.

Het leuke aan een bundel is dat er altijd wel een paar verhalen in staan die je leuk vindt en een aantal die je wat minder leuk vindt. Elke auteur schrijft namelijk een verhaal dat bij zijn of haar schrijfstijl en genre past. Daarnaast is een bundel met korte verhalen ook super handig om in bijv de bus te lezen of als je zoals ik weer eens in het ziekenhuis zit te wachten.

Jullie hadden het vast al geraden maar alle verhalen in deze bundel gaan over de wadden eilanden de mooie natuur de rust en de prachtige omgeving. Het leuke is ook dat van elke bundel die verkocht wordt de auteurs 1 euro doneren aan stichting Texel vogeleiland en dat vind ik een heel mooi iniatief.

Als je opzoek bent naar een leuk kort verhaal of het nou een beetje een spannende is of juist meer een emotionele dan zit je met deze bundel dus helemaal goed.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x