Even voorstellen Suzanne van Bilderbeek

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is tijd om jullie voor te gaan stellen aan de laatste auteur van eigen bodem van deze maand. Eerder maakte we al kennis met Larissa Klein Bennink, Sabina Nina Stepanovic, Jacodine van de Velde en Marleen Hartog en vandaag gaan we kennis maken met Suzanne van Bilderbeek. Suzanne ken ik al een poosje van haar sociale media kanalen. Dus deze auteur mocht natuurlijk niet op mijn blog ontbreken. Tijd dus om haar wat beter te gaan leren kennen.

Suzanne van Bilderbeek

Oke Suzanne van Bilderbeek is geboren in 1997 al vanaf dat ze klein was verzon ze verhalen. En als ze ergens gelukkig van wordt dan is het dus ook van verhalen. Later is zij deze verhalen gaan uitwerken op papier en werden ze steeds groter. In 2021 maakte ze een van haar grootte dromen uit en kwam haar eerste boek Zolang je van me houdt uit! En inmiddels is het vervolg daarop ook uitgekomen maar daar gaan we het later deze week nog over hebben. Deze twee boeken heeft ze uitgegeven in eigen beheer.

Later werd ze benaderd door uitgeverij Books and Butterflies en sindsdien schrijft ze ook verhalen voor hun. Maar de grootste stap in haar leven heeft ze begin dit jaar genomen. Ze heeft namelijk besloten om volledig voor haar eigen bedrijf te gaan waarmee zij andere auteurs helpt in het schrijfproces. Zo is ze freelance corrector, proeflezer en geeft zij mentorsessies aan newborn auteurs. Dus ben jij een beginnend auteur neem dan zeker eens contact met Suzanne op zodat zij jou verder kan helpen.

Ik denk dat we dus wel kunnen stellen dat Suzanne Bilderbeek er alles aan heeft gedaan om van haar passie haar werk te maken. Dit was niet altijd zo vanzelf sprekend want het leven van Suzanne was niet altijd even makkelijk. Maar al die tegenslagen hebben haar gemaakt tot de powervrouw die ze nu is.

De komende weken gaan we deze leuke auteur nog veel beter leren kennen. Zo gaan we het nog hebben over haar favorieten, ga ik met jullie nog mijn recensie delen van het tweede boek van Suzanne en sluiten we de maand natuurlijk af met een uitgebreid interview. Dus ik zou zeggen kom deze maand regelmatig een keer terug om gezellig mee te lezen.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Zondag laat in de middag tijd om verder kennis te gaan maken met Suzanne van Bilderbeek. Vorige week stelde ik deze auteur al aan jullie voor. Maar deze week gaan we wat beter kennis […]

trackback

[…] konden jullie de afgelopen 2 weken al wat beter leren kennen. Want ik stelde deze leuke auteur al aan jullie voor en we hebben het al over haar favorieten […]

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Alweer een hele poos geleden in januari was Suzanne van Bilderbeek te gast als auteur van eigen bodem op mijn blog. Maar goed jullie weten ondertussen dat mijn lichaam […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x