De jacht op de wolven van Christine Charliers

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van het boek De jacht op de wolven van Christine Charliers. Zoals jullie merken is deze blog lekker laat op de avond. Vanochtend moest ik namelijk weer naar het ziekenhuis, ik moest foto’s laten maken van mijn schouder en langs mijn vaste dokter voor mijn handen. Helaas kreeg ik daar nieuws te horen waar ik van baalde want helaas zijn mijn pezen nog steeds vervelend ze noemen het Quervain en na de prik en de vele spalken gaat dit nu toch aan beide kanten geopereerd worden. De linkerkant doen ze 2 feb al dus dat is wel fijn. Maar goed daarna was het weer de verbouwing thuis en net hebben we even lekker gegeten bij me moeder. En nu heb ik dan eindelijk tijd om de laatste puntjes op de I te zetten voor deze recensie.

De jacht op de wolven

Recensie De jacht op de wolven.

Titel: De jacht op de wolven Auteur: Christine Charliers Uitgeverij: Clavis Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat het boek over.

Na een inbraak bij haar thuis ontdekt Esther dat er in haar omgeving illegale jachtpartijen gehouden worden. Alle wolven in de streek lopen gevaar! Terwijl haar ouders op reis zijn en ze bij Hector en Els logeert, komt Esther op het spoor van de jachtorganisatoren en hun klanten. Maar de criminelen kruisen haar pad en doen er alles aan om te verhinderen dat ze ingrijpt. Ze zijn zelfs bereid om over lijken te gaan. Gelukkig heeft Esther haar vriend Jonathan aan haar zijde en bezitten ze allebei een geheime kracht… Ontdek hoe het voelt om een wolf te zijn!

Dit vind ik van het boek.

Zoals altijd begin ik met de cover van het boek. Deze vind ik erg mooi alleen vind ik de kleur niet helemaal passen bij de voorgaande delen en dat vind ik jammer. Als je kijkt naar bijvoorbeeld In de ban van de wolf die heeft een mooie felle kleur. Nu is dit deel natuurlijk wel los te lezen van de andere delen maar een opvallende kleur had mooier gepast bij de andere delen. Maar de titel vind ik wel heel tof.

Dan gaan we naar het verhaal zelf en dat zit eigenlijk altijd wel goed bij Christine Charlies. Maar het was natuurlijk al even geleden dat Christine haar laatste boek uit kwam dus ik was wel heel benieuwd of ze haar fijne schrijfstijl had weten vast te houden. Maar al vanaf de eerste blz wist ik dat het goed zat de proloog sleepte me al snel mee het verhaal in. De personages voelde meteen weer vertrouwd en ik wilde het boek gelijk niet meer weg leggen.

Mocht je De jacht op de wolven willen gaan lezen raad ik je wel aan om eerst de trilogie van Christine Charliers te lezen. Dit hoeft niet want het boek is los staand te lezen. Maar veel van de personages komen uit voorgaande boeken en het is wel fijn als je een beetje weet wat de banden tussen de verschillende personages is.

Het verhaal zelf zit echt weer ontzettend goed in elkaar het is spannend heeft toffe plottwisten en weet je binnen no time mee te nemen in het avontuur van Esther en Jonathan. Het einde zat ook weer super tof in elkaar.

Als jij van een spannend avontuur houdt dan moet je dit boek zeker lezen.

Winactie

Nu wil je dit boek natuurlijk gelijk gaan lezen! Dan heb ik leuk nieuws voor je. Je kan namelijk een exemplaar van dit boek winnen. Als je alle blogs in de blogtour hebt gevolgd dan heb je 13 letters verzamelt met deze letters vorm je een woord. Dit woord moet je mailen naar Christine Charlies Info@christinecharliers.be. Doe dit voor 31 januari. Christine kiest dan zelf de winnaar.

De letter die ik voor je heb is de

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
2 jaren geleden

De kaft vind ik super mooi! De titel sprak me niet echt aan maar het verhaal zelf wel! Ik zou dit boek best graag willen lezen, ik ga op zoek naar de andere letters

trackback

[…] Het derde boek is er weer een van Nederlandstalige bodem. Dit keer is het een vierde deel in een serie maar Jacht op de wolven van Christine Charliers kun je ook als een losstaand deel lezen. Dit boek krijgt van mij een mooie 8. Ik vond hem namelijk prachtig maar niet de beste uit de serie. Benieuwd geworden naar het boek lees dan mijn recensie van De jacht op de wolven. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x