De favorieten van Larissa Klein Bennink

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ja vandaag is het alweer tijd voor de favorieten van Larissa Klein Bennink. Vorige week stelde ik Larissa al aan jullie voor. Maar vandaag gaan we haar dus nog beter leren kennen aan de hand van een aantal van haar favorieten. Zoals haar favoriete snack of restaurant. Voor we Larissa haar favorieten gaan bekijken ben ik eigenlijk wel reuze benieuwd naar jullie favorieten vakantie land laat je het me weten in een comment?

De favorieten van Larissa Klein Bennink

De favorieten van Larissa Klein Bennink.

Wat was je favoriete boek als kind?

Oef, je begint wel gelijk met een lastige vraag hoor! Als kind las ik zo’n beetje alles wat los en vast zat. Ik heb zo veel boeken gelezen dat ik het niet eens meer allemaal zou weten. Vroeger las ik al wel graag fantasy boeken en griezelboeken (denk aan de Kippenvel-serie). Maar een favoriet kiezen gaat me niet lukken.

Wat is je favoriete lees/schrijfplek?

Schrijven doe ik het liefst thuis aan tafel, maar ik kan eigenlijk overal wel schrijven. Als ik mijn laptop maar bij me heb! Lezen doe ik graag in mijn bed. Lekker met veel kussens en een dekentje een boek in duiken en een paar uur later pas weer opkijken.

Welk gerecht kook je graag als je eters op visite krijgt?

Heel eerlijk? Als ik bezoek krijg wat blijft eten (wat niet vaak gebeurd) dan bestellen we liever.

Wat is je favoriete snack of drankje?

Chocola! En chocolademelk!

Welk land is je favoriete vakantie land?

Ik ben één keer in Krakau (Polen) geweest met school, en zelf ben ik ook een keer naar Londen geweest. Naar beide steden zou ik graag een keer teruggaan

Welke ijsco smaak is je favoriet?

Pistache. Wat best grappig is, want de nootjes gewoon zo vind ik niet te eten.

Wat is je favoriete restaurant?

Het pannenkoekenrestaurant waar ik vroeger vaak met mijn moeder en oma naartoe ging!

Wat is het allerfijnste plekje op aarde?

Thuis, bij Mimi.

Naar welke band zanger/zangeres luister je graag?

Verschillende. Ik luister graag instrumentale muziek. Dat werkt fijn op de achtergrond met schrijven. Maar ik ontdek via Spotify Discover Weekly ook vaak nieuwe artiesten. Zo staan er meerdere nummers van Hidden Citizens en The Sweeplings in mijn lijst met favorieten en heb ik tijdens het schrijven aan boek 1 veel geluisterd naar het nummer Flares (The Script).

Welke auteur vind je steengoed?

Ik lees echt ontzettend veel van mijn medeauteurs bij Zilver. Kim (ten Tusscher) en Peter (deWillis) zijn twee van de auteurs waar ik momenteel het meeste van gelezen heb. Wat ik geweldig vind aan de boeken van Kim is dat het (soms) moeilijk te zeggen is wie er nu aan de “goede” en “slechte” kant staat. En Peter zijn stijl en humor vind ik fantastisch.

Wat is je favoriete tv programma of film?

Momenteel zit ik weer even midden in alle Harry Potter films kijken. Qua series ben ik vaak te snel afgeleid om iets echt van begin tot eind te kijken. Dan vind ik de serie super leuk, maar na 2 of 3 afleveringen ga ik iets anders doen en vervolgens vergeet ik voor een paar maanden dat die serie bestaat en dat ik het aan het kijken was.

Wat is je favoriete dier?

Er loopt een inside joke met een paar van mijn vrienden dat ik een topgeheime obsessie zou hebben voor pandaberen.

Welk luchtje is jouw favoriet

Ik heb anosmie, dat betekent dat ik geboren ben zonder reukvermogen. Een favoriet luchtje heb ik dus niet.

Super bedankt dat je jou favorieten met ons wilde delen Larissa!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] debuut boek is  Inwijding. Wil je Larissa nog beter leren kennen lees dan ook de favorieten van Larissa Klein Bennink of mijn recensie van haar boek Inwijding. Oke tijd om naar het verhaal De sage van de […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x