De favorieten van Sabina Nina Stepanovic

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ooh boy Januari vliegt echt voorbij. Normaal denk ik in januari alleen maar aan mijn verjaardag! Want aan het einde van de maand wordt ik alweer 39. Maar dit jaar staat alles in het teken van klussen. Een nieuwe badkamer een nieuwe keuken een nieuw vloer het is allemaal wat. Maar het wordt ontzettend mooi. Daarnaast zitten we natuurlijk op youtube vol in de winter vol boeken met allerlei Live Q&A met auteurs super leuk! Je kunt dus wel zeggen dat ik januari letterlijk invlieg. Maar goed ik lees dus ook lekker veel en een van de boeken die ik aan het lezen ben is van Sabina Nina Stepanovic die ik vorige week aan jullie voorstelde. Maar deze week kunnen jullie haar nog beter leren kennen! Het is namelijk tijd voor de favorieten van Sabina Nina Stepanovic.

De favorieten van Sabina Nina Stepanovic.
De favorieten van Sabina Nina Stepanovic

Wat was je favoriete boek als kind?
Verdriet met mayonaise van Carry Slee

Welk boek vind je het mooiste dat je ooit hebt gelezen?
Verdriet met Mayonaise

Wat is je favoriete lees/schrijfplek?
Mijn schrijfhokje. Met schilderijen en posters van mijn eigen boeken 😛

Welk gerecht kook je graag als je eters op visite krijgt?
Ligt er net aan wie er komt eten.

Wat is je favoriete snack of drankje?
Servische/Turkse koffie en warme witte chocolade melk. Ik vind het lekker om savonds een bak Kellogs special K met stukjes chocola naar binnen te werken 😀

Welk land is je favoriete vakantie land?
Ierland. Ik ben er helaas maar één keer geweest, voelde als thuis. Voor de rest ga ik elk jaar wel op vakantie naar Servië.

Welke ijsco smaak is je favoriet?
Aardbei en witte chocolade

Wat is je favoriete restaurant?
Heb ik niet.

Wat is het allerfijnste plekje op aarde?
Die moet ik nog ontdekken. Tot nu toe mijn bed haha

Naar welke band zanger/zangeres luister je graag?
Ik luister naar verschillende muziek. Vooral Scorpions vind ik heel goed. Vroeger was ik fan van Westlife, A1, BSB en de Spice girls lol.
Ja, ik was een echte boyband girl.

Welke auteur vind je steengoed?
Ik hou stiekem niet zo van lezen, dus ik heb ook geen favoriete auteur.

Wat is je favoriete tv programma of film?
Ik hou vooral van series kijken o.a.: 9-1-1, Supernatural, ghostwhisper, Chicago fire, Walking dead, noem maar op. Ook kijk ik graag naar Hallmark films. En ja, GTST volg ik ook al vanaf het begin 😛

Wie is je favoriete acteur of actrice?
Ik denk toch wel Johnny Depp.

Wat is je favoriete dier?
Ik hou van dieren maar heb niet echt een favoriet.

Welk luchtje is jouw favoriet
Hypnotic poison van DIOR en Eternity van Calvin Klein.

Super leuk Sabina Nina dat we je weer wat beter hebben leren kennen! Volgende week kunnen jullie mijn recensie van haar boek lezen.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
linda
linda
2 jaren geleden

super leuke vragen 🙂 zelf heb ik Lakeside gelezen en er erg van genoten ik vind het heel leuk om dit interview erbij te lezen. heel veel leesplezier gewenst.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x