Blogs van eigen bodem met Roos Hanemaaijer

Hallo lieve lezers van Bookstamel, de afgelopen tijd probeer ik langzaam aan weer in een normaal ritme te komen. Voldoende beweging en eten, het huishouden gedaan krijgen en ook af en toe wat aan mijn blog werken. Dit gaat nog steeds met heel veel vallen en opstaan vanwege mijn fysieke gezondheid. Maar er komt langzaam aan weer wat ritme in en dat is fijn. Inmiddels is het alweer november en tijd dus om de nieuwe auteurs van eigen bodem voor deze maand bekend te gaan maken. Een van deze auteurs is Roos Hanemaaijer.

Even voorstellen Roos Hanemaaijer

Roos Hanemaaijer is moeder, opleidingskundige en ervaringscoach. Het eerste deel van haar leven stond erg in het teken van presteren. Dankzij deze focus is ze onder andere negen keer Nederlands kampioen voltige geworden en was ze ook succesvol internationaal trainer.

Ondanks deze presentaties, werd ze er niet gelukkiger op. Ze heeft namelijk bijna haar hele leven het gevoel gehad dat ze niet goed genoeg was. Dat ze moest zorgen dat ze alles perfect deed om maar waardig te zijn. Dit putte haar volledig uit. Waardoor ze depressie na depressie kreeg als gevolg.

Gelukkig vond ze toen haar oude passie schrijven weer terug. Schrijven helpt haar om haar emoties op een rijtje te zetten. Gewoon je gedachten op schrijven zonder iets te moeten. Het hielp haar om meer in contact met anderen te komen zonder het risico te lopen van onveiligheid. Want als ze de laptop dichtklapt is het weg.

Maar al dat schrijven resulteerde dus ook in een boek “geen weg meer terug”. en daar gaan we het de komende weken natuurlijk over hebben.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] jullie dus al alles lezen over de favorieten van Roos Hanemaaijer en al weer even geleden stelde ik Roos aan jullie voor. Vandaag is het tijd voor het interview met Roos […]

trackback

[…] week stelde ik Roos Hanemaaijer aan jullie voor! Vandaag is het week 2 van de blogs van eigen bodem met Roos Hanemaaijer en gaan we […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x