Uit Bloed en As van Jennifer L Armentrout

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Terwijl ik tussen de dozen en bouw rotzooi zit heb ik mijn eerste boek van 2022 alweer uit :). Uit Bloed en As van Jennifer L Armentrout wilde ik al een poosje lezen maar er ging elke keer wat mis met de levering. Maar uiteindelijk lag die dan toch bij mij in de brievenbus en kon ik heerlijk met dit lekkere dikke boek op de bank kruipen. Kopje thee erbij dekentje en de herrie van de verbouwing buitensluiten. Gelukkig bestaat er zoiets als oordopjes. Maar goed het is dus tijd om mijn mening over dit boek met jullie te gaan delen.

Uit bloed en As
Recensie Uit Bloed en As.

Titel: Uit bloed en as Auteur: Jennifer L Armentrout Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Fantasy Cijfer: 8

Hier gaat het boek over.

Uit bloed en as’ van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt.

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd met de cover. Dit is niet een favoriet van me maar er is ook niks mis mee. De titel vind ik mooi en de achterflap tekst zorgde ervoor dat ik nieuwsgierig werd naar het boek.

Laten we het gaan hebben over het verhaal zelf! Ik heb inmiddels al aardig wat boeken van Jennifer L Armentrout gelezen zoals Storm en Fury. Je kan dus wel stellen dat ik fan ben van de schrijfstijl van deze auteur. Maar in het begin van Uit bloed en as vroeg ik me wel af waar de fijne vlotte schrijfstijl van Jennifer L Armentrout naar toe was. Want ik moet eerlijk bekennen dat het begin van dit verhaal nogal traag op gang kwam. Zo traag dat ik het boek bijna had weggelegd maar gelukkig heb ik dat niet gedaan.

Want na een aantal hoofdstukken kwam het boek lekker op gang en verloor ik me weer helemaal in de wereld die Jennifer L Armentrout bedacht heeft. Het personage van Poppy is erg leuk en goed ontwikkeld gedurende het verhaal zie je haar veranderen en daardoor kun je goed met haar meeleven. Maar Hawke is in dit verhaal toch echt wel mijn favoriete personages. Een beetje een bruut maar wel een met een klein hartje! Al vrij snel heb je door dat er iets niet helemaal klopt aan hem maar wat dan? Tja dat moet je toch echt zelf gaan ontdekken in dit heerlijke fantasie verhaal gecombineerd met een vleugje erotiek.

Hou jij van boeken over weerwolven, vampieren en andere personages. Een boek met een beetje spanning avontuur en liefde dan moet je Uit bloed en as zeker gaan lezen!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Janet
2 jaren geleden

Fantasy kan leuk zijn, maar dat vind ik niet altijd. Een combi van spanning, avontuur en liefde is echter altijd goed.
Janet onlangs geplaatst…Budget: een week rondreizen door RoemeniëMy Profile

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Janet

Ik vind fantasie ook niet bij definitie goed. Voor een Tolkien moet je echt in de mood zijn en je hoofd erbij houden. Maar fantasie met een beetje liefde en avontuur doet het hier altijd wel goed.

trackback

[…] Ook dit boek vindt ik erg leuk en het kreeg dan ook een mooie 8 van mij. Benieuwd geworden naar Uit bloed en As lees dan even mijn […]

trackback

[…] Hey lieve lezers van Bookstamel, vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Rijk van Vlees en Vuur van Jennifer L. Armentrout. Ik heb het vaak over uitgeverijen die toch wel een plekje in mijn hart hebben veroverd. Nou daar is Zomer en Keuning er zeker een van. Ze hebben te gekke auteurs van eigen bodem! Maar ook super toffe buitenlandse auteurs. Ze hebben heel veel diversiteit in hun boeken en het is echt een hele vriendelijke uitgeverij. Als ik dus gevraagd wordt voor een blogtour van zomer en keuning dan hoef ik geen moment te twijfelen. Ik heb inmiddels ook al aardig wat boeken van Jennifer L Armentrout gelezen en ze zijn echt allemaal zo verschillend. Ik was dan ook erg benieuwd wat ik van dit boek zou gaan vinden wat het vervolg is op het boek Uit bloed en as. […]

trackback

[…] las eerder namelijk al Alles wat ze aanraakt, Storm and Fury, Rage and Ruin, Grace and Glory, Uit bloed en as en Rijk van Vlees en vuur. Tja jullie zien het ik heb al aardig wat boeken van deze auteur gelezen. […]

trackback

[…] dus spoilers bevatten. Benieuwd naar de andere twee boeken uit de serie lees dan mijn recensies van Uit bloed en As en Rijk van Vlees en […]

trackback

[…] en As serie heb ik zelf ook gelezen en dit is zeker een dikke vette aanrader. Mijn recensies van Uit bloed en As, Rijk van vlees en bloed en Kroon van gouden beenderen vind je op mijn blog of klik op de titels om […]

trackback

[…] van Jennifer L. Armentrout is geen geheim ik las eerder al bijna alle boeken in de Lux serie, De Bloed en As serie en nog veel meer. Toen het boek Schaduw in het vuur uitkwam en ik mee mocht doen aan de […]

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x