Even voorstellen Larissa Klein Bennink

Hoi lieve lezers van Bookstamel, Mijn plan voor 2022 was om maar 3 auteurs van eigen bodem per maand te hebben. Maar aan het einde van 2021 werd ik natuurlijk ziek waardoor een aantal blogs van eigen bodem zijn vertraagd. Dus in januari en februari krijgen jullie nog extra veel leuke auteurs van eigen bodem. Maar vanaf Maart gaan we daarin dus een klein stapje in terug nemen. Vandaag ga ik je voorstellen aan een jonge dame die ik een aantal weken geleden even kort heb ontmoet op Heroes Made in Asia. Maar ik heb haar al regelmatig gesproken via facebook! Het is altijd super leuk om een gezicht te zien bij een auteur en ze nog beter te leren kennen. En deze maand gaan we Larissa Klein Bennink een stuk beter leren kennen.

Larissa Klein Bennink

Larissa Klein Bennink is geboren in Zutphen eind 1994. Ergens rond haar 20e is ze destijds voor haar studie verhuist richting het grote drukke Utrecht. Inmiddels woont ze daar nog steeds met heel veel plezier. Ze deelt haar appartementje met een oude lieve poes Mimi genaamd. Mimi is 12 jaar oud.

Als sinds Larissa een pen vast kan houden is ze bezig met het schrijven van verhalen. Eigenlijk past alles wat ze schrijft in meerdere of mindere mate wel binnen het fantasy genre. Dit is absolute haar favoriet gezien eigen alles mogelijk is in het fantasy genre. Verder vind ze het gewoon ook ontzettend leuk om hele landen uit te werken waar de verhalen die ze verzint zich in afspelen.

Naast het lezen en schrijven van Fantasy heeft ze een grote passie voor geschiedenis en mythologie. Verder omschrijft ze zich zelf graag als geek, ze heeft nooit genoeg dobbelstenen. Ze is meerdere weekenden per jaar in kostuum in een bos te vinden.

En nu is dus onlangs haar debuut boek Inwijding verschenen waar we het over 2 weken uitgebreid over gaan hebben.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Ja vandaag is het alweer tijd voor de favorieten van Larissa Klein Bennink. Vorige week stelde ik Larissa al aan jullie voor. Maar vandaag gaan we haar dus nog beter leren kennen aan de hand van een aantal […]

trackback

[…] gaan stellen aan de laatste auteur van eigen bodem van deze maand. Eerder maakte we al kennis met Larissa Klein Bennink, Sabina Nina Stepanovic, Jacodine van de Velde en Marleen Hartog en vandaag gaan we kennis maken […]

trackback

[…] Dit keer een boek van debuterend auteur Larissa Klein Bennink. De afgelopen 2 weken stelde ik Larissa Klein Bennink al aan jullie voor. Maar nu gaan we het dus eindelijk hebben over het boek […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x