Even voorstellen Sabina Nina Stepanovic

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Januari 2022 alweer een jaar voorbij. Is voor jullie dit jaar ook zo snel omgevlogen? Ook in 2022 ga ik lekker verder met de blogs van eigen bodem. Vandaag mag ik je dus weer voorstellen aan een van de auteurs die deze maand mee doet. Want hoewel er gelukkig steeds meer blogs en websites het Nederlandstalige boek promoten is dit ook nog steeds heel hard nodig. We hebben namelijk zoveel toffe en goede Nederlandstalige auteurs. De auteur van vandaag is Sabina Nina Stepanovic. Verder zijn ze hier natuurlijk 2 dagen geleden aan de badkamer begonnen en leef ik dus momenteel vooral in een grote puinzooi! Ik zou zeggen lees lekker verder en maak kennis met Sabina Nina.

Sabina Nina

Sabina Nina Stepanovic is geboren op 19 juni 1985 in Alkmaar. Al op jonge leeftijd begon zij met het schrijven van verhalen. Bij voorkeur thrillers en fantasieverhalen. Daarnaast heeft ze een studie als Pedagogisch medewerker in de kinderopvang afgerond en is ze moeder!

In het dagelijkse leven is Sabina vooral bezig met het schrijven van boeken. Zo bracht ze in 2015 het eerste boek “Verborgen geheimen” uit in haar Paranormale Ya Serie genaamd “Lakeside” Van het eerste boek is de tweede druk verschenen op 2 juli 2021. Het vervolg hierop verschijnt in 2022.

Daarnaast speelde ze al lange tijd met het idee van Max en Lily een boekenserie waarvan ze de illustraties zelf maakt. In 2012 was ze al begonnen met dit project maar omdat ze toen ook met haar studie bezig was heeft dit project voor een lange periode stilgelegen.

Uiteindelijk heeft ze dit project in 2016 weer opgepakt en met succes! Toen kwam namelijk het eerste boekje van Max en Lily uit. In 2018 heeft zij zich mogen aansluiten bij de Ambi-Familie en kwam het tweede boekje van Max en Lily uit “Op de boederij”

De komende weken gaan we Sabina nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Superleuk gedaan! Bedankt Melanie! Ik kijk uit naar de rest. ❤

 1. 12 januari 2022

  […] invlieg. Maar goed ik lees dus ook lekker veel en een van de boeken die ik aan het lezen ben is van Sabina Nina Stepanovic die ik vorige week aan jullie voorstelde. Maar deze week kunnen jullie haar nog beter leren kennen! […]

 2. 16 januari 2022

  […] auteur van eigen bodem van deze maand. Eerder maakte we al kennis met Larissa Klein Bennink, Sabina Nina Stepanovic, Jacodine van de Velde en Marleen Hartog en vandaag gaan we kennis maken met Suzanne van […]

 3. 26 januari 2022

  […] nemen van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Vandaag hebben we dan ook het slot interview met Sabina Stepanovic. Ik wens jullie heel veel lees […]

 4. 27 januari 2022

  […] verbouwingstress door las ik natuurlijk weer een lekker boek in bad. Dit keer las ik Lakeside van Sabina Stepanovic. Over dit boek ga ik jullie nu alles […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge