Even voorstellen Jacodine van de Velde

Hallo lieve lezers van bookstamel! Allereerst wens ik jullie natuurlijk een happy new year! 2022 alweer wauw de tijd vliegt echt voorbij. Een nieuw jaar betekent ook dat ik alweer het vierde jaar in ga met de blogs van eigen bodem. Dit jaar hebben we geen 5 auteurs in de maand want met het papier tekort en mijn gezondheid bleek dit iets te veel te zijn. Maar 3-4 in de maand is ook meer dan genoeg toch! Het lijkt me dus tijd geworden om jullie voor te gaan stellen aan de allereerste auteur van eigen bodem voor 2022 en dat is niemand minder dan Jacodine van de Velde.

Even voorstellen Jacodine van de Velde

Jacodine van de Velde werd in 1974 in Oudewater geboren. Op haar vierde jaar verhuisde ze naar Zoutelande, waar ze haar jeugd heeft doorgebracht. Na wat omzwervingen vanwege studie en werk woont ze nu samen met haar man en twee zonen in Westkapelle, op 5 minuten lopen van het strand.

Jacodine werkte ruim veertien jaar als orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut binnen de kinder en jeugdpsychiatrie. Ze werkte daar met name met jongeren met een eetstoornis en angst- of stemmingsklachten. Begin vorig jaar heeft ze haar baan opgezegd en is Praktijk Een zorg minder begonnen.

Naast al deze dingen is Jacodine van de Velde al van jongs af aan gek op lezen, de laatste jaren vooral boeken in het Young Adult en New Adult genre. In 2018 ging er een grote wens van haar in vervulling toen ze haar eerste opdracht kreeg om een boek te mogen vertalen. Inmiddels staan er diverse vertalingen op haar naam maar heeft ze zelf ook het schrijfvirus gekregen. Inmiddels heeft Jacodine namelijk 3 young adults en een feelgood op haar naam staan. Maar feelgood nummer 2 komt er deze maand aan.

Volgende week zal ik je alles vertellen over de boeken die Jacodine heeft geschreven. Zo las ik bijvoorbeeld al haar young adult Wat je zegt zie je zelf.

Liefs. Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mienke
Mienke
2 jaren geleden

Vlakbij het strand wonen dat lijkt me zo inspirerend. Ik kijk uit naar de tweede feelgood van Jacodine.

trackback

[…] Morgen nog een dag klussen daar en dan komen donderdag de stucadoors. Vorige week stelde ik auteur Jacodine van de Velde aan jullie voor. Deze week gaan we Jacodine nog wat beter leren kennen we gaan het namelijk hebben […]

trackback

[…] natuurlijk al een stuk beter leren kennen. Zo hebben we het over haar favorieten gehad en stelde ik Jacodine van de Velde al aan jullie voor. En nu is het dus eindelijk tijd om het over een van haar boeken te gaan […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x