Even voorstellen Marleen Hartog

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes het ritme begint er weer langzaam aan in te komen super fijn! De blogs beginnen weer op hun plek te vallen en er komt weer een beetje rust ritme en regelmaat in mijn leven. Tijd dus om gas te gaan geven met de blogs van eigen bodem. Vandaag mag ik jullie weer voorstellen aan een van de auteurs die deze maand mee doet. En dat is niemand minder dan Marleen Hartog.

Marleen Hartog

Marleen Hartog had al op jonge leeftijd een voorliefde voor gruwelijk spannende verhalen. De zelfverzonnen verhaaltjes die haar vader voor het slapengaan vertelde, moesten naar haar smaak zo eng mogelijk zijn. Niet zo gek dus dat ze na alle nachtelijke toiletbezoekjes vanaf de deuropening van haar slaapkamer terug in bed sprong. Wat stel nou dat een monster onder haar bed was gekropen die haar voet zou pakken.

Nooit gebeurd natuurlijk. Ontvoeringen vermissingen geweld, Marleen houdt d’r van. Nou ja alleen in fictievorm dan natuurlijk! In het dagelijkse leven is Marleen zachtaardig en vind ze haar rust in de natuur. Als ze op haar blote voeten door het bos scharrelt is ze op haar best. Dan geniet ze altijd dubbelop. Want aan de ene kant komt ze tot rust en laad ze zich op met de kracht van de natuur. En aan de andere zijde brengt het haar thrillerhart in vervoering. Dan bevindt ze zich ergens waar in de verte geen mens te zien is en constateert ze dat het best een aardige plek is om een zak geld te verstoppen of een van de lijken uit haar verhalen.

Het hart van Marleen ligt dan ook echt bij schrijven. Ze heeft al aardig wat boeken geschreven en een paar korte verhalen. Marleen wil jou raken met een spannend verhaal. En ik denk dat ze daar aardig in is geslaagd met haar verhalen. Maar daar gaan we het de komende weken natuurlijk nog uitgebreid over hebben.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Wat een prachtige manier om je fantasieën om te zetten in spannende boeken!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Diepvrieskist of diepvrieskast?My Profile

trackback

[…] te weten komen over Marleen Hartog lees dan ook eens het voorstelblog of mijn recensie van […]

trackback

[…] 2 weken Marleen natuurlijk al wat beter leren kennen. Want je kon al de blog lezen waarin ik Marleen Hartog aan jullie voorstelde en de blog waarin zij vertelde over haar favorieten. Maar nu is het dus tijd […]

trackback

[…] we weer afscheid moeten gaan nemen van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Afgelopen weken stelde ik Marleen Hartog al aan jullie voor en schreef ik een recensie over haar boek Spiegeleffect. Maar nu is het dus tijd voor het interview […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x