Misverstand in de urban jungle van Lis lucassen

Hallo lieve lezers van bookstamel, Hoewel ik meestal young adults en fantasie boeken lees heb ik het laatste jaar ook een grote passie ontwikkeld voor feelgood boeken. Zeker de feelgood boeken van Zomer & Keuning spreken mij enorm aan. Hun hebben namelijk ook heel veel Nederlandstalige feelgood boeken en dat sluit natuurlijk helemaal aan bij mijn missie om het Nederlandstalige boek meer te promoten. Inmiddels gaan we alweer bijna het 4 de jaar in van mijn missie. Van die 3 jaar die ik al heb gehad had ik 2 geweldige jaren en een lastig jaar door corona en mijn eigen lichamelijke klachten. Dus laten we duimen dat 2022 ook weer een top jaar gaat worden! Maar goed afgelopen week las ik dus een heerlijke feelgood van eigen bodem namelijk Misverstand in de urban jungle van Lis Lucassen.

Cover Misverstand in de urban jungle
Recensie Misverstand in de urban jungle.

Titel: Misverstand in de urban jungle Auteur: Lis Lucassen Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat het boek over.

Ga mee van de Achterhoek naar Amsterdam in ‘Misverstand in de urban jungle’, het tweede deel in de grappige en lieve feelgoodserie van Lis Lucassen. Zwanger op haar zestiende, een vervlogen droomcarrière als danseres… Dertiger Amelia heeft wat schade in te halen. Ze verhuist naar Amsterdam en gaat bij de OBA werken. Net gesetteld ontmoet ze haar knappe buurman, en ze zou zweren dat ze hem kent. Hij weet wel waarvan, maar vertelt haar niks. ‘Misverstand in de urban jungle’, het tweede deel van Lis Lucassens Misverstand-serie, is net zo smakelijk als het eerste deel ‘Misverstand in de middle of nowhere’!

Dit vind ik van het boek.

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk had ik dan Misverstand in de urban jungle in mijn handen. De cover vind ik leuk maar wel wat aan de drukke kant. Het is dus zeker geen favoriete cover van mij de titel vind ik wel leuk,

Tijd om het te gaan hebben over het verhaal zelf! Laat ik maar gelijk bekennen dat Lis Lucassen het weer flikt om een heerlijke feelgood te schrijven. Haar schrijfstijl is vlot en ze bezit een fijn vleugje humor. Alle ingrediënten dus voor een mooie feelgood. Toch moest ik in het begin even in het verhaal komen. Het wist me op een of andere manier niet gelijk helemaal te pakken.

Maar na een paar hoofdstukken zat ik er helemaal in. We leerde Amelia wat beter kennen en ook haar wat knorrige maar ook ontzettend leuke buurman. Al zou je in het begin niet zeggen dat hij ook leuk kon zijn. Want jeetje wat een botte hork was dat zeg! Het verhaal van Amelia was voor mij vrij herkenbaar ik ben namelijk zelf ook jong moeder geworden. Dus sommige stukjes in het verhaal waren daardoor heel herkenbaar. Daarnaast vond ik het erg leuk dat ook de personages uit het eerste deel nog af en toe aan bod kwamen in dit verhaal.

Hoewel dit een tweede deel in een serie is kun je hem in mijn ogen ook prima los lezen! Echter is het eerste deel van deze serie Misverstand in de Middle of nowhere ook super leuk dus zou ik daar toch gewoon lekker mee beginnen. Dus ben jij opzoek naar een feelgood met een vleugje humor en herkenbare personages dan moet je dit boek zeker lezen! Het krijgt een mooie 8 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x