De sterrenhemel boven Ferry Lane van Nicola May

Hallo lieve lezers van Bookstamel, De laatste tijd merkte ik dat ik niet meer zo goed kon lezen. Help want het is een van de dingen waar ik dus lekker bij kan ontspannen. Ook als ik achter de computer zat kreeg ik heel snel hoofdpijn en last van mijn ogen. Dus op naar de opticien terwijl ik daar in januari nog was geweest. Wat bleek ik moest een speciale leesbril want mijn ogen waren op dat gebied nogal achteruit gegaan. Gisteren kon ik die bril ophalen en tadaa ik kan weer lezen yes! Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Maar goed ik dwaal weer eens af het is tijd om het te gaan hebben over De sterrenhemel boven Ferry Lane want het is mijn beurt in de blogtour.

De cover van Sterrenhemel boven Ferry Lane
Recensie De sterrenhemel boven Ferry Lane.

Titel: De sterrenhemel boven Ferry Lane Auteur: Nicola May Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8,5

Hier gaat het boek over.

Toen Star, de hoofdpersoon in ‘De sterrenhemel boven Ferry Lane’ van Nicola May, op zestienjarige leeftijd zwanger raakte, dacht ze dat haar leven over was. Nu is ze drieëndertig, moeder van Skye en de eigenaar van de succesvolle sieradenkraam op Ferry Lane Market en is ze dolgelukkig met haar leven. Hoewel… Een paar maanden geleden ontmoette ze de Amerikaanse toerist Jack en Star durfde eindelijk haar hart weer open te stellen voor de liefde. Totdat Jack plotseling vertrok, zonder afscheid te nemen. Star doet er alles aan om hem te vergeten en de knappe en lieve Conor geeft haar wat afleiding. Maar dan staat Jack opeens weer voor haar neus…

Dit vind ik van het boek.

De sterrenhemel boven Ferry Lane is het tweede deel in de Ferry Lane market serie. Eerder las ik al Welkom in Ferry Lane uit deze serie. Let dus op want deze recensie kan dus spoilers bevatten. Maar goed laat ik zoals altijd maar eens beginnen met de cover! Ik denk dat dit een van mijn favoriete covers is van dit jaar. De mooie blauwe kleur en alle kleine vrolijke afbeeldingen maken mij namelijk gelijk vrolijk. De titel vind ik ook weer erg leuk gevonden.

Oké dan gaan we naar het boek zelf! In dit deel leren we Star veel beter kennen. Maar daarnaast komen ook de andere personages weer volop aan de beurt. Zo lezen we hoe het verder gaat met Kara en de broertjes Dillion. Maar vooral Star krijgt in dit deel nog al wat voor haar kiezen zo is daar de knappe Conor die haar hart sneller laat slaan maar ook Jack kan ze maar niet vergeten. Maar daarnaast is haar dochter lekker aan het puberen beleeft haar moeder ook weer heel wat avonturen en wie is toch haar vader.

Ik denk dat je het inmiddels al wel door hebt. De sterrenhemel boven Ferry Lane is weer een heerlijk boek vol humor en intriges. Vol met liefde en passie. Maar ook met ruzie en strijd. Eigenlijk alle ingrediënten die je in een feelgood wil hebben zitten in dit boek van Nicola May. Het begin vond ik wel iets te traag en kabbelend maar daarna kreeg Nicola May haar vlotte schrijfstijl weer terug en wist ze me binnen no time mee te nemen naar Ferry Lane. Sterker nog ik zou willen dat ik nu op de kleine markt in Ferry Lane aan het rondlopen was want die plek lijkt me echt magisch.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
2 jaren geleden

Hmmmm… Ik vrees dat ik binnenkort dus ook eens langs moet bij de opticien…

trackback

[…] Hoi lieve lezers van Bookstamel, laat ik even beginnen met een kleine update. Mijn hand is prima aan het genezen en langzaam aan kan ik weer wat lezen en typen. Veel meer kan ik nog niet doen dus zelfs geen huishouden etc. Dit is nogal saai maar hé hopelijk kan ik binnen 3 tot 6 maanden want dat is hoelang het herstel van deze operatie duurt weer alles. Daarnaast ligt mijn oma op sterven. Dus mijn hoofd staat momenteel ook niet echt bij het bloggen lezen etc. Dus bookstamel blijft ook deze maand nog lekker op een laag pitje door sudderen. Maar goed vandaag is het wel mij beurt in de blogtour van De regenboog naar Ferry Lane van Nicola May. Dit is alweer het derde deel in de Ferry Lane serie van Nicola May. Eerder las ik in deze serie al de boeken Welkom in Ferry Lane en De sterrenhemel boven Ferry Lane. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x