Even voorstellen Titia Schut

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes, het gaat eindelijk de goede kant op. Mijn brace mag inmiddels het grootste gedeelte van de dag af! Alleen met boodschappen doen stofzuigen etc moet die nog wel om. Maar typen gaat dus weer een stuk sneller zo zonder brace. De komende tijd komen er dan ook weer super veel blogs voorbij waaronder natuurlijk de blogs van eigen bodem. Vandaag mag ik jullie weer voorstellen aan een van de auteurs die deze maand mee doet met de blogs van eigen bodem en dat is Titia Schut.

Even voorstellen Titia Schut

Titia Schut is een van de kleurrijke schrijvers. Dit is een groep schrijfsters die eenmaal in de maand bij elkaar komen, eerst live maar nu online, om het te hebben over schrijven en hun boeken. Ze helpen en steunen elkaar. Eerder konden jullie al kennis maken met een aantal andere kleurrijke dames. Maar laten we verder gaan met Titia. Titia is opgegroeid in Drenthe en heeft 20 jaar in de stad Groningen gewoond. In 2006 belandde ze door het werk van haar man in Amersfoort. Ze is moeder van 2 kinderen en secretaresse van beroep. Titia heeft ook een aantal hobby’s zoals: lezen, zumba, sudoku-puzzels oplossen en natuurlijk schrijven.

Als jongvolwassene schreef ze al gedichten en korte verhalen waar ze haar gevoelens en fantasie in kwijt kon. Maar nadat ze ging werken had ze daar geen tijd meer voor. Echter begon het toch te kriebelen en in 2012 heeft Titia het creatief schrijven weer met veel enthousiasme opgepakt, omdat ze heel graag met woorden en taal bezig is.

Vanaf 2013 schrijft ze regelmatig columns en nu zijn er dan ook 2 boeken verschenen van haar hand. Een jeugdboek Tom en Streepje en een thriller genaamd Sprong in het diepe.

De komende weken gaan jullie Titia Schut nog veel beter leren kennen natuurlijk!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x