Let’s dough it cookie dough!

Hallo lieve lezers van Bookstamel, ken je dat? Je bent in de keuken lekker aan het bakken. Het ene naar het andere koekje mix je in elkaar. Tja en als je dan dat deeg gemengd hebt blijft dat aan je lepels plakken en wil je niks liever dan een stukje deeg proeven! En ja dat dit deeg niet heel gezond is voor je door de rauwe bloem en eieren ook dat weten jullie vast net zo goed als ik maar hé het is zo lekker! Nou op dat moment speelt let’s dough it! in. Zij hebben namelijk koekjesdeeg ontwikkeld die je veilig en wel lekker op kan snoepen zonder te bakken. En over deze leuke webshop vol met heerlijke koekjesdeeg smaken ga ik je vandaag alles vertellen.

Let's dough it cookie dough review

Toen mijn pakket van Let’s dough it afgelopen week binnen kwam voelde ik me net een klein kind in een snoepwinkel! Ik had namelijk geen idee welke producten er in zouden zitten. Ik was namelijk een van de gelukkige die een mooi pakket mocht ontvangen in ruil voor een review op mijn blog! Ben je dan een enorme bofkont of niet. Maar goed er arriveerde dus een doos met Let’s dough it erop, en toen ik de deksel erop deed zag ik eerst de schuimboontjes die er voor zorgen dat de producten niet beschadigen. En daarna begon het uitpakken!

Links boven de smaak Speculaasje, rechts boven de smaak Muy Kinderella, Links onder de Vegan Appeltaart en rechts onder de Dulce de Brownie
De cookie dough smaken.

In het pakket wat ik mocht ontvangen zaten 4 verschillende cookie dough smaken en ik heb zeker een grote favoriet! Maar ik ga jullie hieronder uitgebreid vertellen over alle 4 de smaken want geloof me het zijn stuk voor stuk toppertjes en het is echt een kwestie van smaak welke je het lekkerste vindt.

Speculaasje

Speculaasje is de eerste smaak die je hierboven op de afbeelding ziet staan! Dit zijn trouwens allemaal bakjes van ongeveer 250 gram. Maar je kan de cookie dough ook bestellen in 450 gram en een kilo. Dit bakje bevat een speculaas deeg met schuddebuikjes en stukjes gevuld speculaas. On top vind je onze homemade speculaas pasta.

Nu ben ik zelf geen hele grote speculaas fan dus deze cookie dough maar mijn vriend is gek op speculaas dus deze mocht hij voor mij uittesten. Hij zag het deeg graag in koekjes vorm dus heb ik er heerlijke koekjes van gebakken want ja ook dat kan gewoon met dit deeg. Hij vond de hele keuken heerlijk naar speculaas ruiken en het koekje lekker krokant van buiten en chewy van binnen precies zoals een koekje hoort te zijn! Dus deze smaak is zeker goed gekeurd!

Muy Kinderella

De muy Kinderella is een heerlijk kinderella infused deeg met een crushy chocolade snippers en echte Callebaut melk chocolade chips. Afgetopped met een toef Kinderella en een hazelnoot sausje.

De Muy Kinderella is mijn favoriete smaak uit het pakket dat ik heb ontvangen! Echt deze staat met stip op nummer een lekker romig een beetje chocolade wat wil een mens nog meer! Deze smaak moet je gewoon geproberd hebben. De toef kinderella maakte het echt helemaal af!

Vegan Appeltaart

Een kaneel deeg met stukjes appel en kaneel suiker zorgt er voor dat je je weer even helemaal nostalgisch voelt. 

Dit vind ik dus echt super tof! Naast de standaard cookiedough smaken heeft Let’s dough it dus ook een grote keuze in vegan deegjes! Zowel mijn vriend als ik vonden het dan ook erg leuk dat er een vegan smaak in ons pakket zat! De Vegan Appeltaart smaakt echt heerlijk naar grootmoeders appeltaart. Mijn vriend vond hem echt perfect van smaak ik vond hem iets aan de zoete kant. Dus als ik binnenkort een bestelling ga doen dan kies ik denk ik voor de Cinna dough dan heb je namelijk wel dat lekkere kaneeldeeg maar niet de zoete appeltjes!

Dulce de brownie

Dit brownie deegje bevat dulce de leche pasta, chocolade cake, mini chocolade druppeltjes en golden choco crunch!

Dulce de brownie is echt het perfecte cookie dough voor elke chocolade liefhebber! Echt dit deegje is hemels het heeft een heerlijke chocolade smaak en de dulce de leche pasta maakt het geheel helemaal af.

Een paar weetjes over de cookie dough!
  • Cookie dough kun je 4 dagen buiten de koelkast bewaren, ruim 1 week in de koelkast en 4 maanden in de vriezer! Wil je nou koekjes bakken van het deeg dan kun je het deeg ook in balletjes van 50 gram alvast invriezen en er steeds 1, 2 of meer uithalen om af te bakken.
  • Cookie dough omtoveren in heerlijke koekjes is erg makkelijk. Je kneed het deeg even door en maakt er volgens balletjes van. Elk balletje moet ongeveer 50 gram wegen. Vervolgens bak je de koekjes 14-16 min af in een oven van 165 graden.
  • Naast de smaken die ik hier boven met jullie heb gedeeld zijn er nog allerlei andere smaken. Maar bestel je nou 1 kilo deeg dan kun je ook je eigen smaak samenstellen!
  • Naast cookie dough verkoopt let’s dough it ook pasta en andere producten
Cookies en Dream pasta

Een van de andere producten die in mijn pakket zat is de Cookies en Dream pasta. Deze pasta is homemade en heerlijk op je brood in de yoghurt of gewoon om lekker zo op te snoepen natuurlijk! Voor mij is deze pasta echt een verwen momentje zo rond een uur of 10 bij een lekker bakje thee! De pasta zit in potjes van 200 gram.

Raspberry Cheesecake Pepernoten Fudge bar

Jeetje dat is een mond vol of niet! Deze heerlijke fudge bar vind je in de speciale sinterklaas box!

Een cookie dough bodem met stukjes pepernoten en de smaak van taaitaai,
Nee dat is toch zeker verre van saai!

Een heerlijke laag witte chocolade cheesecake fudge erboven op,
Dat maakt hem bijna af, helemaal top!

Maar de (raspberry cheesecake) kruidnootjes van peppernuts kunnen zeker niet ontbreken,
Evenals de schuimpjes en frambozen parels,
Is toch wel gebleken!

Dat is de omschrijving van deze fudge bar! En die omschrijft deze bar perfect want dit is echt een feestje in je mond! Super machtig dat wel dus aan een klein stukje heb je echt genoeg!

Let’s dough it heeft mij echt weten te verassen met hun smaken combinaties! Ik kan dan ook niet wachten om een bestelling bij hun te doen voor de feestdagen! Maar denk jij nu leuk al die cookie dough maar ik bak liever mijn koekjes neem dan eens een kijkje bij mijn recept voor peperkoek mannetjes!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

Wat een slim en lekker bedacht concept! Ik ga eens even rondsnuffelen op hun site.

Frederique
Frederique
2 jaren geleden

Wat grappig bedacht en het ziet er ook echt appetijtelijk uit. En dat terwijl ik, volgens mij als enige in heel Nederland, echt niks heb met koekjesdeeg. Nooit helemaal begrepen…

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x