Liefde zonder toekomst van Anne May

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recensie. Dit keer van het boek Liefde zonder toekomst dat geschreven is door Anne May. Liefde zonder toekomst is het derde deel in de zorgen voor de liefde serie. Eerder las ik in deze serie al Liefde zonder verleden en Liefde zonder oordeel. Je raadt het vast al deze serie boeken gaat over bijzondere liefdes. Tijd dus om jullie mee te nemen in het liefdes verhaal van Liefde zonder toekomst.

Recensie Liefde zonder toekomst
Recensie Liefde zonder toekomst.

Titel: Liefde zonder toekomst Auteur: Anne May Uitgeverij: Dutch Venture Publishing Genre: New Adult Cijfer: 9

Hier gaat het boek over:

Niemand heeft in principe een toekomst. We kunnen erover dromen, maar wat we hebben is het heden. Anne is een veelbelovend neurochirurg in opleiding die kans maakt op een belangrijke onderzoeksplek binnen het ziekenhuis waar hij werkt, maar van zijn eigen hart en hoofd krijgt hij geen hoogte. Vooral niet als zijn geheimzinnige buurman vriendschap naar een heel nieuw niveau tilt. Is er meer tussen hen mogelijk, of heeft River een reden om afstand te bewaren? Twee jaar na zijn scheiding heeft River zijn leven aardig op de rit. Hij werkt, slaapt, eet en surft. Meer is het niet, en hij weet ook dat het nooit meer kan worden. Hij heeft er vrede mee, tot hij Anne tegenkomt en begint te dromen over een toekomst die niet voor hem is weggelegd. Kan hij verder met Anne zonder zich open te halen aan de scherven van zijn huwelijk? In hoeverre bepaalt je verleden of er wel een toekomst mogelijk is?

Dit vind ik van het boek:

Ik ga zoals altijd beginnen bij de cover en ook deze vind ik weer prachtig sereen en past prima bij de covers van de eerdere delen van deze serie. De titel van het boek “Liefde zonder toekomst” vind ik ook prachtig.

Ik zal maar gelijk bekennen dat ik dit deel in de liefde zonder toekomst serie toch echt wel heel tof vindt. Deel 1 was goed deel 2 vond ik iets minder maar deze is spot on! Zowel River als Anne hebben genoeg meegemaakt in hun leven ze hebben beide een behoorlijke rugzak waar ze mee moeten dealen. Toch trekken deze 2 mannen elkaar enorm aan. Maar is dit een liefde die niet kan bestaan of vinden deze 2 mannen ondanks hun verleden toch hun pad samen?

Doordat je beide personages in de eerdere delen al een beetje hebt leren kennen heb je al een soort van band met ze opgebouwd. Door die band leef je al gelijk in het begin van het verhaal met beide mannen mee. Daarnaast kom je zo nu en dan natuurlijk ook de personages uit de andere 2 delen tegen en dat vind ik super leuk.

Anne May heeft een fijne schrijfstijl en is niet bang om in haar boeken ook heftige onderwerpen te bespreken. Dat is in de liefde zonder toekomst serie niet anders. Verwacht dus geen happy de peppy feelgood maar wel een mooi romantisch verhaal met veel lagen en diepgang. Dit prachtige verhaal krijgt dan ook een mooie 9 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x