Even voorstellen Michelle Visser

Hallo lieve lezers van Bookstamel, ik mag deze maand weer een aantal leuke auteurs in het zonnetje zetten met de blogs van eigen bodem. Hier heb ik super veel zin in! Zeker omdat mijn blogs verder even op een laag pitje staan tot januari! Tijd om weer een goede structuur op te bouwen en vooruit te plannen voor onze grote verbouwing spannend. Maar goed tijd voor een van de auteurs van deze maand. Dit keer een auteur die al aardig wat boeken op haar naam heeft staan. Ik heb het over niemand minder dan Michelle Visser.

Even voorstellen Michelle Visser

Michelle Visser is geboren op 12 november in Meppel. In 1977 krijgt ze er een zusje bij. Tijdens haar jeugd verhuizen ze regelmatig. Ze groeit op in Sint-Nicolaasga in Friesland, Zoetermeer en Zeist.

In 1993 gaat Michelle studeren aan de Haagse Hogeschool, waar ze de Hogere Europese Beroepen Opleiding volgt. In 1996 gaat ze voor een studie-uitwisseling een paar maanden naar Stockton in Noord-Engeland. Daar wordt ze meteen verliefd op de streek Yorkshire. In 1997 loopt ze vervolgens stage in het Duitse Hannover. Ze weet zeker dat beide streken ooit zullen terugkeren in haar boeken.

Nadat Michelle is afgestudeerd is het tijd om te gaan werken. Al vrij snel komt ze terecht in een communicatiefunctie waarbij ze onder meer aan de slag gaat met marketing en bedrijfscommunicatie. Ze leert allerlei verschillende professionele teksten te schrijven, van websiteteksten tot dikke brochures en alles er tussen in.

Later verhuist ze naar Hengelo vanwege de liefde! Ze trouwt met Philip, de liefde van haar leven en ze krijgen een hond, Lobke. Haar baan als tekstschrijver vindt ze best leuk maar toch mist ze iets. Maar wat ze mist weet ze niet echt tot ze op tv The Oprah Show kijkt waarin het gaat over van passie je werk maken. Dan beseft ze Schrijfster worden dat is wat ik wil!

Dit bleek een goed idee te zijn want inmiddels zijn er aardig wat boeken verschenen van Michelle Visser waar we het volgende week natuurlijk nog uitgebreid over gaan hebben. Maar in het kort verschijnt haar debuut roman Véronique in 2012 en verscheen onlangs haar laatste roman zoals het leven komt.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
2 jaren geleden

van je passie je werk maken is gewoon het meest leuke wat je kan doen :d
rachel onlangs geplaatst…Happy moments #43My Profile

Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Leuk om het verhaal van de schrijver te lezen. Ik ben nieuwsgierig: is het Hengelo Gelderland (daar woon ik in de buurt) of Hengelo Overijssel?
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Weer een mondkapje + Huisvlijt LinkpartyMy Profile

Deborah
2 jaren geleden

Dit vind ik een van de leukste onderdelen op je blog. Nader kennis maken met schrijvers/ Vooral die van eigen Nederlandse (of Belgische) bodem 🙂 Leuk!
Ik ben nu wel benieuwd naar haar boeken want volgens mij heb ik er nog niet een op de plank staan. snel even verder spitten dus!
Deborah onlangs geplaatst…De laatste vaart…My Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x