Even voorstellen Jolanda Zuydgeest

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer tijd om de volgende auteur van eigen bodem die deze maand mee doet met de blogs bekend te maken. Dit keer mag ik jullie gaan voorstellen aan Jolanda Zuydgeest- Prins.

Even voorstellen Jolanda Zuydgeest

Jolanda is geboren in 1962 en groeide op in een gezin met negen kinderen. Als kind is ze al druk; veel lezen, lekker schrijven en creatief bezig zijn. Na een onbezorgde jeugd trouwt ze met Alex en samen krijgen ze drie fijne dochters.

Als creatieve moeder krijgt ze een baan als onderwijsassistent op de basisschool aangeboden. De volgende stap is het volgen van de PABO. Inmiddels staat ze dan ook alweer heel wat jaren, met heel vele plezier, als leerkracht in de kleutergroep.

Maar ze wilde zich verder ontwikkelen in het schrijven en volgt daarom een driejarige cursus in Amsterdam; Kinderverhalen schrijven bij Script+. In opdracht van uitgeverij Cantecleer/Tirion makt ze, samen met een vriendin, vijf boekjes met kindertraktaties. Daarna volgt ze meerdere cursussen als creatief schrijven, boekenschrijven.nl en roman schrijven. Na haar verhuizing in een nieuwe wijk, schrijft ze columns voor de ‘Wijkwijzer’ en voor een supermarktketen verzorgt ze verhaaltjes voor het zomerboek. Verder doet ze graag mee met schrijfwedstrijden.

Maar haar grootste wens was toch wel het hebben van een eigen boek en dat lukte haar in 2016 toen ze bij Godijn Publishing haar debuut roman “Angst regeert De Vulpen” uitbracht. Later volgde Jolien en Jef op avontuur een kinderboek!

Maar over al die boeken vertel ik jullie volgende week nog veel meer.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra
2 jaren geleden

Weer een nieuwe auteur leren kennen! Ik vind het fijn dat je verschillende schrijvers/schrijfster in de kijker zet
Sandra onlangs geplaatst…EINDELIJK NOG EENS NAAR PARIJS !My Profile

hannah de groot
hannah de groot
2 jaren geleden

leuk om nieuwe dingen te leren over mensen

hannah de groot
hannah de groot
2 jaren geleden

leuk om nieuwe dingen te leren over mensen.

hannah de groot
hannah de groot
2 jaren geleden

leuk om nieuwe dingen te leren over mensen.

hannah de klein
hannah de klein
2 jaren geleden

leuk om nieuwe dingen te leren over mensen.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x