Even voorstellen Anne May

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje oktober alweer de tijd is echt voorbij gevlogen. Dit jaar met alle operaties het ziek zijn uitgestelde boeken etc is er een met uitdagingen. Ik merk dit vooral aan de blogs van eigen bodem want die lopen niet zo strak als normaal. Maar inmiddels ben ik weer goed aan het herstellen van mijn hand operatie en probeer ik alles weer langzaam aan op te pakken. Tijd dus om de auteurs van eigen bodem voor de maand oktober aan jullie voor te gaan stellen. Ik begin met Anne May.

Even voorstellen Anne May

Anne May (Annette Rijsdam) studeerde Engelse literatuur, ging naar de kunstacademie en runde een kledingszaak tot ze besloot om haar jeugddroom waar te gaan maken en schrijfster te worden.

Dit gebeurde niet van de een op de andere dag, maar begon heel rustig. Een kort verhaal hier een gedicht daar, een workshop van thriller auteur Eva Burgers, maar langzaam aan ontstond het idee om een boek te gaan schrijven.

Het traject dat daarna volgde is niet zo makkelijk samen te vatten in een paar woorden, Maar het komt erop neer dat ze dit jaar meerdere boeken uitgaf bij twee verschillende uitgeverijen en dat er in de toekomst heel veel leuks aan zit te komen.

Anne die in het dagelijkse leven gewoon Annette heet, is gefascineerd door het gedrag van mensen. Waarom doen we de dingen die we doen? Welk effect heeft dat op andere mensen, en hoe gaan we om met wat een ander ons heeft aangedaan? Uiteraard vermengd met een vleugje liefde en romantiek. In haar vrijetijd is ze graag creatief bezig, maar houdt ze ook van lekker lezen, naar het strand gaan of een goede film kijken.

Wil je Anne haar schrijfavonturen blijven volgen neem dan eens een kijkje op haar facebook! Benieuwd geworden naar haar boeken lees dan eens mijn recensie van het boek zonder verleden. Liefde

De komende weken gaan we Anne May nog veel beter leren kennen

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
petrasparkblog
2 jaren geleden

Leuk om haar te ontmoeten!

trackback

[…] weer tijd voor een recensie. Dit keer van het boek Liefde zonder toekomst dat geschreven is door Anne May. Liefde zonder toekomst is het derde deel in de zorgen voor de liefde serie. Eerder las ik in deze […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x