DJ-Serie van Lianne Reijntjes

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer tijd voor een nieuwe recensie. Ik mocht namelijk de Dj-serie lezen van Lianne Reijntjes. Dit is een e-boek only serie. Nu weten jullie allemaal dat ik geen e-books kan lezen. Maar de uitgeverij heeft me een pdf van de boeken gestuurd zodat ik ze toch kon lezen voor de blogtour. De boeken kosten slechts 0,99 en kun je kopen op Kobo! Maar goed tijd dus om jullie alles te gaan vertellen over deze serie.

Recensie DJ-Serie Lianne Reijntjes
Recensie DJ-Serie

Titel: Dj-Serie Auteur: Lianne Reijntjes Uitgeverij: Loft Books Genre: Feelgood / Roman Cijfer: 7

De Dj-Serie van Lianne Reijntjes bestaat uit drie korte novelles de eerste novelle is Vacay in Saint Tropez.

Hier gaat dat deel over:

In Vacay in Saint-Tropez worden vriendinnen Chloe en Marissa uitgenodigd om vakantie te vieren in Saint-Tropez. Chloe heeft een relatie met de wereldberoemde dj Daniel Dee en nadat hij maanden heeft getourd zien ze elkaar daar eindelijk weer. Maar is hun relatie nog net zo sterk als voorheen? Marissa is van plan om deze dagen flink los te gaan en helemaal niet op zoek naar vastigheid. . Maar hangt er misschien toch een beetje liefde in de Franse lucht? Het wordt een vakantie vol zon, luxe en knappe lovers!

Dit vind ik van de Dj-Serie

De covers van de e-boeken zijn lekker vrolijk en brengen je gelijk in vakantie stemming! De titels ben ik niet zo fan van. Dat komt vooral door de Engelstalige woorden terwijl het een Nederlandstalig boek is. Daar ga ik niet zo goed op.

Dan is het tijd om het over de boeken te hebben. Zoals ik hier boven al schreef bestaat de Dj- Serie uit drie novelles “Vacay in Saint Tropez”, “Lovley La la land” en “Wow We’re Married on Ibiza” In het eerste deel maken we kennis met de vriendinnen Chloe en Marissa. 2 Heerlijke jonge meiden die genieten van het leven. De een een beetje onzeker de andere een flierefluiter die nog niet aan binden moet denken en gewoon volop geniet van het leven.

In het eerste deel gaan ze de vriend van Chloe bezoeken de wereldberoemde dj Daniel Dee. Ze worden als echte vips ontvangen en genieten van een heerlijke vakantie. De band tussen Daniel en Chloe groeit in dit deel en ook Marissa ontmoet natuurlijk een leuke man maar of dat een blijvertje is dat moet je gaan ontdekken in de volgende 2 delen. De vlotte schrijfstijl van Lianne voert de boventoon in de boeken. Haar schrijfstijl is heerlijk luchtig en ze weet je binnen no time mee te sluieren in een heerlijke vakantie stemming. Deze serie is dus zeker zeer vermakelijk om te lezen.

Waarom deze serie dan toch maar een 7 krijgt? Ik vond de verhalen veel te kort. Dit verhaal had zoveel meer potentie als het was uitgewerkt tot compleet boek. Op die manier hadden de karakters veel meer diepgang kunnen krijgen en hadden we ook veel meer over hun verleden kunnen ontdekken bijvoorbeeld. Nu ging het voor mij af en toe een beetje te snel. Dus tja of je dit nu echt als negatief punt moet zien weet ik niet want het feit dat ik eigenlijk nog veel langer van Chloe en Marissa had willen genieten is eigenlijk ook wel weer heer positief.

Liefs. Melanie

p.s eerder las ik al Kwetsbaar verliefd van Lianne Reijntjes en schreef ik daar een recensie over.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

ik geloof dat dit niet helemaal mijn boek is…ik ben erg dol op feel-good, maar dan wel graag 500 pagina’s!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x