De zoete verleiding van Emerald Cove van Holly Martin

Hallo lieve lezers van Bookstamel, oktober blijkt echt booktober te zijn. Ik lees het ene na het andere boek uit en geniet daar met volle tuigen van. Het is lang geleden dat ik de rust had om zoveel boeken te lezen. Maar mijn lichaam werkt nog steeds niet mee dus is het tijd om even pas op de plaatst te maken en nog rustiger aan te doen dan ik al deed. Dus hoewel ik het ene naar het andere boek lees duurt het wat langer om de recensies ervan te schrijven. Maar vandaag heb ik een recensie voor jullie van een heerlijk feelgood boek De zoete verleiding van Emerald Cove.

Recensie De zoete verleiding van Emerald Cove
Recensie De zoete verleiding van Emerald Cove door Holly Martin.

Titel: De zoete verleiding Auteur: Holly Martin Uitgeverij: Zomer en Keuning genre: Feelgood Cijfer: 8,5

Hier gaat het boek over.

Skye en Jesse in ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse?

Dit vind ik van het boek.

Ik begin zoals altijd bij de cover. Deze cover staat boordevol lekkere gebakjes dus tja die is natuurlijk al heel verleidelijk! Daarnaast pas de cover ontzettend goed bij Een gouden gloed over Ruby Falls en Het familie hotel van Sapphire bay de eerste 2 delen in deze serie die ik al eerder las. Daarnaast vind ik de titel De zoete verleiding van Emerald Cove enorm leuk gevonden. Dus yes met de buitenkant van dit boek zit het wel goed.

Oke tijd om naar het boek zelf te gaan 🙂 Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. De zoete verleiding van Emerald Cove is echt een heerlijke feelgood. Ik heb me echt rot gelachen om een bepaalde scene met een hond en een grot. Als jullie het boek lezen of gelezen hebben dan weet je gelijk wat ik bedoel. Dit deel draait dus om de laatste zus Skye en ik moet bekennen dat dit toch wel mijn favoriete zus is. Ze heeft dan ook een geweldige baan. Maar daarnaast is de man die ze leuk vindt Jesse ook nog eens echt een lieverd die een super schattige dochter heeft die je hart binnen no time zal veroveren. Die kleine meid is ondeugend ondernemend en gewoon echt een lieverd.

Inmiddels heb ik na het lezen van dit boek ontzettende trek gekregen in Rabarber taart. Deze taart speelt ook een rolletje in dit deel. Maar ook in al dat lekkere ijs en die toetjes jummie.

Dit deel is hier en daar een beetje voorspelbaar maar ach dat mag in een feelgood. Het is vooral geschreven met een heerlijke vleug humor en een enorme vlotte pen waardoor het boek een lach op je gezicht zal toveren. Ik vind dit deel dan ook echt de perfecte afsluiter van deze serie. Ik hoop nog heel veel te mogen lezen van Holly Martin.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Benieuwd geworden naar meer boeken van uitgeverij Zomer en Keuning lees dan eens De zoete verleiding van Emerald Cove […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x