Rovershart van Emma Anna

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jawel we gaan nog steeds lekker in deze Booktober maand! We lezen het ene naar het andere boek en genieten daar met volle tuigen van. Vandaag had ik trouwens een kort gesprekje met de Telegraaf super leuk! Komend weekend kom ik namelijk met een grote foto en een stukje tekst over mijn hobby lezen in hun weekend bijlage! Super spannend maar ook enorm leuk. Zeker omdat ik mijn liefde voor boeken natuurlijk graag met andere mensen deel. Een van de boeken die ik in booktober heb gelezen is Rovershart van Emma Anna en daar ga ik je vandaag alles over vertellen.

Recensie Rovershart
Recensie Rovershart van Emma Anna

Titel: Rovershart Auteur: Emma Anna Uitgeverij: Emma Books Genre: New Adult Cijfer: 8,5

Hier gaat het boek over.

Artemis’ hart is niet alleen gestolen, maar nu ook gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar vooral in zichzelf, is verdwenen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze binnenkort ook weer gaan werken op de plek die ze zo vreest. Daisy, haar pleegmoeder, zorgt er niet bepaald voor dat Artemis’ sprookje ooit in de buurt van realiteit zal komen.

Jurre beseft dat hij (alweer) een van de grootste fouten in zijn leven heeft gemaakt doordat hij het meisje voor wie hij is gevallen heeft voorgelogen. Hij wil niets liever dan het uitpraten en haar terugwinnen.

Maar is hun zomerfling het wel waard om voor te vechten? Artemis worstelt met wat ze wil en wie ze wil zijn, en Jurre heeft te kampen met zijn ex, die hun dochter het liefst helemaal bij hem weg zou houden en daar zo haar redenen voor heeft…

Dit vind ik van het boek.

Rovershart is het tweede deel in de hartendief serie eerder las ik al het boek Hartendief uit deze serie. Ik wil beginnen met Emma Anna een groot compliment te geven voor de cover. Want niet alleen zijn de kleuren prachtig hij past ook nog eens perfect bij het eerste deel uit deze serie. De titel vind ik ook weer super goed gevonden.

De schrijfstijl van Emma Anna daar kan ik kort over zijn want deze meid kan toveren met woorden en weet van elk boek een feestje te maken. Toch is rovershart niet het boek voor iedereen. Want de Hartendief serie van Emma Anna is niet geschikt voor mensen die niks over sex willen lezen. Rovershart beschikt dan ook weer over een berg hot en steamy sex scenes die niet zouden misstaan in 50 tinten grijs.

Maar daarnaast is dit verhaal zo ontzettend rauw en puur. Je leert Artemis en Jurre in dit deel nog veel beter kennen. Je voelt hun kwetsbaarheid hun vechtlust hun liefde en alles er tussen in. Deze personages zitten dan ook ontzettend goed in elkaar en maken dit verhaal. Een kleine kanttekening die ik heb is dat ik wel wat meer te weten zou willen komen over Stijn! Waarom is Stijn geworden zoals hij is. En hoe zit het eigenlijk met de broer van Artemis ook die blijft voor mij een beetje vaag. Maar misschien is dat wel de bedoeling van Emma Anna want over deze personages zou ze zo een hele nieuwe serie kunnen schrijven en dan heb ik het nog niet eens gehad over de bandleden van de broer van Artemis.

Tja Emma Anna ik denk dat je wel kan zeggen dat ik vind dat je nog heel veel kunt schrijven over deze personages. Ik hoop dan stiekem ook dat deze serie nog wel even door gaat lopen. Dus hou jij van een hot en steamy verhaal dat ook nog eens inhoud en diepgang heeft. Een verhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot het eind. Een verhaal dat rauw en puur is geschreven dan moet je Hartendief van Emma Anna zeker gaan lezen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Daarnaast vind ik de titel super mooi en past dit deel perfect bij de vorige delen Hartendief en Rovershart. Ja op het jasje van dit boek ben ik echt helemaal verliefd. Ik krijg er ook echt van die lente […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x