Gek op jou van Tijan

Hallo lieve lezers van bookstamel, Oktober is Booktober maand op mijn blog. Nou ja niet echt maar het lijkt er wel op momenteel lees ik de boeken sneller dan dat ik de recensies kan schrijven en dat voelt heerlijk. Een van de boeken die ik deze week gelezen heb is Gek op jou dat geschreven is door Tijan. Gek op jou is het vervolg op Val voor jou die ik al eerder dit jaar gelezen heb. Door het eerste deel werd ik super nieuwsgierig naar het tweede deel. Of Gek op jou net zo goed is als Val voor jou lees je hieronder.

Gek op jou van Tijan
Recensie Gek op jou van Tijan

Titel: Gek op jou Auteur: Tijan Uitgeverij: De Fontein Genre: Young Adult Cijfer: 8

Hier gaat het boek over:

Nu Sam eindelijk heeft toegegeven aan haar gevoelens voor Mason, spatten de vonken er vanaf. Maar wanneer een geheim uit Sams verleden opduikt, komt haar toekomst met Mason onder grote druk te staan.

Samantha woont sinds kort in het gigantische landhuis van haar moeders nieuwe vriend en zijn twee zoons. Logan en Mason Kade zijn bad news én hot. Sam is smoorverliefd op Mason en hij op haar. Maar niet iedereen vindt dat leuk. Vooral haar moeder niet. Wanneer een geheim uit Sams verleden boven komt, heeft ze al haar moed en kracht nodig. Anders kan ze haar toekomst met Mason wel vergeten.

Dit vind ik van het boek:

Ja daar gaan we zoals altijd begin ik met de cover! Ik vind de cover mooi hij wekt je interesse en de gele kleur spat er mooi uit in je boekenkast. De titel vind ik prima en past perfect bij het eerste deel.

De meningen over Val voor jou zijn nog al verdeeld de ene vind het helemaal geweldig en de ander vind hem echt ruk! Ik begon dus totaal zonder verwachtingen aan dit deel. Nu zal ik maar gelijk bekennen dat ik tot de groep hoor die dit boek tof vinden. In dit deel is Sam het hoofdpersonage namelijk een stuk kwetsbaarder. Waar ze eerst vooral een vechter was merk je nu dat ze vlucht ze probeert eigenlijk letterlijk voor haar verleden te vluchten.

Mensen met een heftig verleden kennen dat punt wel eerst ben je sterk want je moet wel. Maar hoe sterk je ook bent er komt een tijd dat je breekt en alles eruit komt. Misschien komt het omdat ik dat van mezelf ken dat ik dit dus wel heel geloofwaardig vindt. Sommige vonden Sam namelijk te veel van karakter veranderd.

Maar goed genoeg over Sam want anders verklap ik straks nog dingen. Waar het in het eerste deel nog vooral over feesten ging en Sam die kennis maakte met de broers Kade worden we in dit deel meer meegenomen in het verleden van de personages. We ontdekken dus langzaam welke rugzakjes ze met zich mee dragen. Daardoor vond ik dit boek wat meer diepgang hebben dan het eerste deel. Ook is dit deel voorzien van meer dan genoeg drama en een vleug sex.

Al met al dus een prima boek en daarom geef ik het een mooie 9

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x