Een week uit mijn leven 8 & 9

Hoi lieve lezers van Bookstamel, Vorige week was er even geen week verslag! Het liep namelijk allemaal niet zo heel lekker en daardoor had ik geen zin om te type. Tja dat kan helaas ook wel eens gebeuren. Maar omdat ik die week wel best veel heb meegemaakt maak ik er deze week gewoon een dubbele week uit mijn leven van 🙂

Maandag 20 okt

Oke, ik begin dus 2 weken geleden op Maandag 20 oktober. Vandaag moest ik mijn handtherapeut een foto sturen van mijn duim en een filmpje van de oefeningen die ik moet doen om te kijken of het goed gaat. Volgens de therapeut zag mijn duim wat rood en hij wilde me toch wel even zien omdat ik op donderdag en vrijdag niet thuis zou zijn.

Bij de therapeut bleek mijn duim een klein beetje ontstoken te zijn. De hechtingen mochten er nog niet uit dus ging hij even overleg plegen met Alex degene die mij geopereerd heeft. Hij besloot om een antibiotica kuur voor te schrijven. Iets wat ik best wel spannend vindt omdat ik voor heel veel medicatie allergisch ben. Daar kijken ze wel altijd goed na maar soms heb ik iets nog niet eerder gehad en dan weten ze niet of ik er tegen kan.

Maar goed de medicatie snel opgehaald bij de apotheek en gelijk ingenomen. Want Martijn heeft deze week nachtdienst en ik wilde zeker weten dat ik geen allergische reactie zou krijgen. De eerste pil viel gelukkig goed.

Dinsdag 21 okt

Nou dat was me het nachtje wel! Nadat Martijn was gaan werken nam ik de 2 de antibiotica pil in en begon de ellende ik kreeg het benauwd en rondom mijn mond begon het helemaal op te zwellen. Dus snel een hooikoorts pilletje ingenomen (Dit klinkt misschien raar maar die verminderen een allergische reactie) Hoewel de benauwdheid en me dikke lip nog wel een poos aanbleven kon ik wel rustig blijven en hoefde ik gelukkig niet naar het ziekenhuis! Maar geloof me zo’n allergische reactie is echt geen pretje.

Maar goed dus even mijn arts gebeld en die heeft met een andere arts overlegd en een andere antibiotica voorgeschreven hier werd ik gelukkig niet benauwd van maar wel aardig misselijk.

Woensdag 22 okt

Morgen vertrekken we voor 2 dagen naar Utrecht samen met mijn schoonmoeder en schoonzus maar het word steeds kouder en ik bedacht me dat ik helemaal geen tussen jas meer heb! Alleen maar mijn dikke winterjas en die is natuurlijk nog veel te warm. Dus besloten Martijn en ik naar het dorp te gaan opzoek naar een jas! Maar je raadt het al helaas pindakaas er was niks te vinden.

S’middags hebben we onze koffers ingepakt en het huis een beetje opgeruimd want thuiskomen in een schoonhuis is toch altijd wel erg fijn al zeg ik het zelf.

Donderdag 23 okt

Tijd om er even tussen uit te gaan en wat heb ik hier zin in! Dit keer geen uitgebreide blog van ons “weekendje weg” maar gewoon in de week blog. Mijn schoonmoeder en schoonzus waren tegen lunchtijd bij ons toen hebben we gezellig gezamenlijk geluncht en daarna was het op naar Utrecht. We hadden ons hotelletje via Sociale deals geboekt en jeetje wat een bofkonten waren wij. We zaten namelijk in het prachtige Carlton President Hotel wat echt een heel fijn hotel is. Het zit buiten het centrum vlak aan de snelweg. Maar wat me vooral op viel waren de grote ruime kamers met een fatsoenlijke klerenkast een koffie en thee faciliteit een mooi groot bed ruime badkamer etc. Zo’n ruime hotelkamer heb ik zelden gehad en de prijs was echt niet hoog!

Daarnaast heb je een grote parkeerplaats bij het hotel waar je gratis kan parkeren een echte plus! We kregen ook nog eens 2 kamers naast elkaar wat natuurlijk super handig is als je met zijn vieren bent. Vandaag hebben we verder niet zo heel veel gedaan behalve dat we in de avond wel lekker pannenkoeken zijn gaan eten in Maarsen. De pannenkoeken waren heerlijk en het personeel bij De pannekoekenbakker is ook echt super vriendelijk.

Vrijdag 24 okt

Ontbijten! Wat heb ik me daar op verheugd want een ontbijtbuffet dat voor je klaar staat is natuurlijk altijd verwennerij. Nu kan ik zelf natuurlijk niet zoveel eten omdat ik geen gluten kan verdragen. Maar het Carlton President Hotel in Utrecht had hier heel goed rekening mee gehouden. Bij binnenkomst moest ik even doorgeven dat ik glutenvrij moest eten en binnen 4 minuten stonden er heerlijke broodjes voor mijn neus! Een dik plus punt dus. De ontbijt en diner ruimte is ook echt super gezellig.

Daarna hebben we ons op de kamer even verder klaargemaakt en zijn we in de auto gestapt op weg naar hoog catharijne om lekker te gaan shoppen! Ik was echt al in geen jaren meer wezen shoppen. (Iets met straatvrees en niet kunnen plassen in restaurants door corona) dus een beetje spannend vond ik het wel maar ik had er vooral super veel zin in.

Het shoppen was dan ook super leuk hoog catherijne is echt prachtig en er zijn allemaal super leuke winkeltjes te vinden zoals De Pindakaaswinkel en de pepernuts shop. Maar ook aan kleding geen gebrek. Uiteindelijk kocht ik een mooie nieuwe jas 2 vesten en een paar donuts! Verder hebben we nog lekker op een terrasje genoten van een heerlijke lunch.

In de avond hebben we in het hotel gegeten die hebben echt een heerlijk restaurant. Bij mijn toetje ging het even mis met het glutenvrij maar dat werd heel snel en netjes opgelost. Dit was echt een topdag!

Zaterdag 25 okt

Vandaag genoten we nog van een lekker ontbijtje in het hotel en daarna zijn we weer naar huis gereden. We hebben verder deze dag niet veel gedaan want na 2 dagen weg moet mijn lichaam altijd even bijkomen.

Tja en de zondag sla ik altijd over want dat is hier meestal standaard een niks dag waarop de f1 kijken of een stukje gaan wandelen.

Tijd voor Deze week.

Maandag.

Yeay vandaag is de dag dat mijn hechtingen eruit mogen. Het zijn nogal wat hechtingen dus ik werd super blij van het idee alleen al. Alleen ben ik echt een held op sokken en was ik vergeten dat Martijn middagdienst had en dus niet met mij mee kon. Ik was dus lichtelijk in paniek. Gelukkig zit mijn nieuwe handtherapeut in Veghel dus kon ik er zelf op de fiets naar toe.

Tja helaas gingen de hechtingen er erg lastig uit ze wilde niet echt! Het deed ook nog eens super pijn dus vrolijk werd ik er niet van., Maar het aller vervelendste vond ik dat een van de drie wonden toch echt nog wel heel ver open stond. Dus dat werd spoelen en doekjes erop tegen de kattenharen. Het zag er echt super ranzig uit dus ik durfde er ook niet echt naar te kijken.

Dinsdag.

De afgelopen dagen was ik al een beetje grieperig ik had maandag dan ook eerst een corona test gedaan voor ik naar hand therapie ging. Gelukkig bleek het geen corona te zijn maar moe werd ik er wel van dus vandaag heb ik eigenlijk vooral in bed doorgebracht.

Vrijdag.

Ja we maken even een klein sprongetje want di, woe en donderdag heb ik dus rustig aan gedaan. Maar vandaag hadden we weer een super leuke dag! Het was namelijk tijd om de tegels en het sanitair voor onze nieuwe badkamer te gaan uitzoeken. Onze afspraak was om 10.00 en ze namen echt uitgebreid de tijd voor ons. Op een van de tegels ben ik echt helemaal verliefd geworden. Helaas kan ik er nog niet zoveel over vertellen maar in dec, jan en feb gaan jullie alles lezen over onze verbouwing.

Zaterdag.

Ik was al om 4.00 in de nacht wakker en dat merk ik. Mijn opstartmotor is dood ik ben echt niet vooruit de branden. Dus heb ik eerst lekker in bed naar de netflix serie Blood & Water gekeken deze serie vind ik echt te gek! En daarna ben ik lekker in bad gegaan met een boek. Verder naar expeditie robinson gekeken met mijn vriend! Die ook nog eens thuis kwam met een prachtige bos rozen. En een lekkere wandeling gemaakt.

Hoe was jou week?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x