Wrap met kip

Hallo lieve lezers van Bookstamel, ook deze zondag heb ik weer een snelle snack / lunch voor jullie. Dit keer heb ik gekozen voor een wrap met kip. Ideaal tijdens een zondagse brunch of om mee te nemen in je picknick mand. Al vind ik deze wrap persoonlijk het lekkerste als die warm is.

Waar komt mijn inspiratie voor de wrap met kip vandaan?

Mensen die mij persoonlijk kennen die weten dit natuurlijk al lang. Maar toen ik jong was een jaar of 26 werkte ik bij de Mac Donalds. Ik heb daar echt een toffe tijd gehad ik werkte met erg leuke collega’s en mocht de lekkerste hamburgers bakken. Het enige nadeel was alleen dat ik vaak rond een uur of drie begon en pas ergens tussen 22.00 en 0.00 klaar was. Echt eten meenemen was vaak geen optie en elke dag salade werd ook zo saai. Dus regelmatig haalde ik in mijn pauze een big tasty! of de Honing mosterd wrap en die laatste daar komt natuurlijk mijn inspiratie vandaan voor de Wrap met kip.

Wat heb je nodig voor de wrap:

 • 4 tortilla’s / Wraps
 • 2 Kipkrokant schnitzels
 • Een paar blaadjes krop sla
 • 2 tomaten
 • een halve komkommer
 • 4 el mayonaise
 • 1/2 el mosterd
 • 1/2 Honing

Zo maak je de wraps:

Het maken van de wrap met kip is echt super simpel! Je kunt hem koud eten maar warm vind ik hem persoonlijk het lekkerste. Hij staat met 10 minuten ongeveer op tafel. Oké laten we hem gaan maken.

 • Bak de kipkrokant schnitzels
 • Meng ondertussen de mayonaise met de mosterd en de honing. Proef even als je teveel honing proeft moet je er een beetje mayonaise en mosterd bij doen. Dit hangt een beetje af van je persoonlijke smaak.
 • Snijdt de tomaat in dunne plakjes.
 • Was de blaadjes van de krop sla en laat ze uitlekken.
 • snij de komkommer in dunne plakjes.
 • Smeer de wraps in met de honing mosterd mayonaise.
 • Leg hierop de blaadjes sla.
 • Vervolgens leg je er plakjes komkommer en tomaat boven op.
 • Zodra de kip schnitzels klaar zijn snijdt je deze in reepjes en leg je die ook bovenop de wraps.
 • Daarna rol je ze op en kun je ze doormidden snijden.

Eet smakelijk!

Heb je nou geen zin in een wrap met kip maar wel in kip maak dan eens mijn Kipcocktail, Tosti met kip en avocado of een lekkere kipsalade. Verder ben ik reuze benieuwd naar jou favoriete gerecht met kip laat je het me weten in een comment?

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
2 jaren geleden

Ik heb deze wrap nog nooit gezien bij de mac maar ik wil deze wrap wel eens proberen! Love wrappies en deze klinkt heerlijk

Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

Wraps met kip, sla, komkommer, tomaat, knoflooksaus en chilisaus vind ik zó lekker! Maken we hier regelmatig. Pulled chicken is hier ook favoriet.

Tessa
2 jaren geleden

Dat ziet er echt super lekker uit. Die ga ik zeker een keer maken
Tessa onlangs geplaatst…Review: Iconic London Lip Plumping Gloss Feeling ItMy Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x