Een week uit mijn leven 6

Hallo lieve lezers van Bookstamel, het is weer tijd om jullie mee te nemen in een week uit mijn leven! Deze week was niet zo heel positief op de vrijdag na. Vrijdag was voor ons namelijk best een spannende dag want we moesten een keuze maken die je maakt voor minstens 10 a 20 jaar. Maar dat lees je dus allemaal hieronder.

Maandag:

De dag waarop alles anders liep dan gepland. We begonnen de ochtend goed met een grote schoonmaak. Mijn vriend maakte de woonkamer schoon en ik de slaapkamer goede deal! Daarna kwam er iemand voor de medische keuring voor mijn partner. Die verliep soepel en volgens mij was alles ook ok.

Echter de laatste dagen had ik veel last van mijn kaak/tand ik kon het niet zo goed thuisbrengen. Dus belde ik de tandarts want dat leek me de meest logische oplossing. Gelukkig kon ik om 13.10 al terecht. En hoewel ik de tandarts erg spannend vindt is er geen betere tandarts als die van mij. Bij de tandarts aangekomen zag ze wel dat me tandvlees op een punt wat rood was maar dat gaf niet de pijn die ik voel. Nee die pijn komt van mijn kauwgewricht. Tja jullie raden het al een nieuw dieptepunt in mijn leven met HMS want door al mijn schouder luxaties is een spier in mijn nek vast gaan zitten en die staat weer in verbinding met die kauwspier en daar komt dus die pijn vandaan. Stront vervelend want ik kan niet eens normaal kauwen.

Maar goed we gaan de fysio bellen en hopelijk krijgt die het los gemaakt duimen jullie mee?

Daarna ben ik wel nog lekker gaan wandelen. Want afgelopen weekend kreeg ik een krulborstel fohn ding van mijn vriend. Maar daarvoor hadden we wel de deal gesloten dat ik elke dag minstens 20 minuten zou gaan wandelen deze week. Eigenlijk was de deal om samen te wandelen. Maar aangezien dat er vandaag niet meer in zat voor zijn werk ben ik braaf alleen gaan wandelen. En nu ben ik lekker aan het bloggen en mijn social media aan het bijwerken.

Dinsdag:

Vanochtend voor de pijn toch maar de dokter gebeld. Dat was nog niet zo makkelijk want eigenlijk zou ik pas vrijdag terecht kunnen. Ik gaf aan dit echt te lang te vinden. Later belde de dokter me en schreef ze diclofinac voor. Erg makkelijk zonder me ook maar even gezien te hebben maar goed laten we hopen dat het helpt tegen de pijn.

Dus Martijn en ik zijn de medicatie maar gelijk op gaan halen. Daarna hebben we heerlijk een rondje door het centrum gelopen en besloten we om op de terug weg een lekker broodje van de bakker mee naar huis te nemen. Ik koos voor een broodje carpaccio en Martijn had een lekker broodje zalm! Heb jij nou ook zin in zalm maak dan eens deze zadencrackers met avocado en zalm.

Woensdag:

Eindelijk heb ik vannacht weer eens doorgeslapen van 0.00 tot 6.00 die zes uurtjes slaap doet een mens goed! Waar ik gisteren er helemaal door heen zat en even klaar was met de hele wereld zag ik vandaag alles al weer veel zonniger in ondanks alle pijn. We begonnen de ochtend met het doen van een ronde boodschappen.

Daarna heb ik kip Tandori gemaakt en een stroopwafel cheesecake! Vervolgens ben ik heerlijk een rondje gaan wandelen om even van het zonnetje te genieten. Want 28 graden begin september is natuurlijk wel een uniek iets! Zo meteen plof ik ook nog even met een boek in de tuin neer.

Vanavond heb ik dan de boekenclub volgens mij zijn we dit keer maar met zijn drietjes! Maar dat mag de pret niet drukken.

Donderdag:

Jeetje vandaag is zo’n dag die je eigenlijk graag wil vergeten. Het begon allemaal vanochtend met een bezoekje aan het ziekenhuis bij mijn vaste arts voor mijn handen. Helaas bleek de prik van de vorige keer niet voldoende geholpen te helpen. Dus werd er besloten dat er toch weer een operatie moest komen. Aan de ene kant dus voor mijn triggerfinger en aan de andere kant om het topje van mijn duim vast te zetten zodat ik deze niet meer kan overstrekken.

De operatie vindt al gelijk komende donderdag laat in de middag plaats. Gelukkig is dit een kleine operatie van 40 minuten onder plaatselijke verdoving. Daarna 1 dag gips en dan een spalk en revalideren wat weer ongeveer 3 maanden gaat kosten.

Vervolgens ging mijn schouder maar meer en meer pijn doen maar ja zoals jullie al hebben kunnen lezen deed de dokter er afgelopen maandag niet zoveel aan. Ik was het helemaal zat want ik werd duizelig en misselijk. Ik besloot om naar het c.z te fietsen om te vragen of zij konden bemiddelen maar dat konden ze helaas niet. Helemaal pissig en vol pijn besloot ik om gewoon naar de huisarts te gaan zonder afspraak. Huilend aan de balie uitgelegd dat de pijn echt niet meer vol te houden was.

Binnen 2 minuten zat ik bij de arts binnen (Dit keer de mannelijke) en die zag ook dat het zo echt niet meer kon. Mijn spieren waren super dik en stijf. Dus de arts besloot om een lekkere dikke spuit in mijn gewricht te zetten en andere ontstekkingsremmers voor te schrijven. Inmiddels is het een dag later de scherpe pijn is er af maar nog wel flink veel pijn en erg moe door de medicatie.

Daarna even bij mijn favoriete kippenkar Chick’n Grill een kippetje gehaald en thuis me bed ingedoken met een stapel lekkere foute romantische films. Helaas had ik alle kerstfilms al gezien.

Vrijdag:

Vanochtend hadden we een super ochtend! Oke de pijn is nog erg aanwezig en ik ben ook nog moe, misselijk en duizelig van de medicatie maar vanochtend hadden we een leuk uitje op de planning. We gingen namelijk verder met het ontwerpen van onze keuken! Zoals jullie ondertussen weten zijn we bezig met een verbouwing en een van de grote projecten is de keuken. We hebben afspraken gemaakt bij 2 keuken boeren. Nou ja een beetje een foute naam vind ik dat want beide zijn zeer goede bedrijven.

Vandaag hadden we de laatste afspraak bij degene die onze voorkeur had. En tja dat was de leukste afspraak want dat ging echt over het uitzoeken van het materiaal dat we wilde gebruiken en welke apparatuur. Maar ook nog even de laatste puntjes op de i voor het ontwerp. Aan het einde van de afspraak waren we over alles helemaal tevreden en hebben we besloten om de keuken te kopen. Nu is het wachten tot januari want dan komen ze de werkzaamheden uitvoeren en de keuken plaatsen! Ik kan echt niet wachten.

Nu nog even wat aan mijn blog werken en dan weer lekker mijn bed in met een goed boek en een romantische film!

Zaterdag:

Vandaag heb ik niet zoveel te vertellen de medicijnen sloegen verkeerd aan ik kreeg het er erg benauwd van dus lag ik het grootste deel van de dag op bed! Wel werd er nog even mijn oude fiets op gehaald waar ik een super mooie bos bloemen voor terug kreeg. Maar verder tja op de bank of in bed.

Vandaag is het zondag en gaat het weer beter dus ik hoop lekker wat te bloggen lezen en vanmiddag lekker f1 te kijken!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
2 jaren geleden

Een goed gevulde week zo te lezen. Die recepten ga ik ook nog even lezen, eetinspiratie is altijd welkom 😉

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x