Even voorstellen Esther van der Ham

Hallo lieve lezers van Bookstamel, een nieuwe maand betekent zoals altijd nieuwe auteurs voor de rubriek van eigen bodem. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het nieuwe auteurs zijn. Want de auteur waar ik jullie vandaag aan ga voorstellen heeft al aardig wat boeken op haar naam staan. Ik heb het dan over Esther van der Ham.

Esther van der Ham is een veelzijdig en een buiten-de-box denker. Daarnaast heeft ze super veel levenservaring door onder andere langdurige depressies. Toch staat deze dame positief in het leven. Esther van der Ham is dus o,a een veelzijdige auteur; zo schrijft ze kinderboeken maar ook romans. Daarnaast is Esther uitgever bij Uitgeverij Droomvallei. Deze uitgeverij richtte ze in 2011 op en inmiddels zijn daar zo’n 50 auteurs aan verbonden.

Esther volgde o.a een studie Civiele Techniek aan het HBO en Technische Bedrijfskunde aan de universiteit. Ze werkte lang als HBO-docent en bij een onderzoekscentrum. Later volgde ze allerlei opleidingen op creatief gebied zoals de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach en kindercoach.

Behalve schrijven en uitgeven gaat Esther in het dagelijkse leven graag buiten in de natuur met haar man, kinderen en haantjes.

Zoals ik al zei heeft Esther aardig wat boeken op haar naam staan en daar ga ik je volgende week van alles over vertellen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sherry
2 jaren geleden

Zij is zo leuk. Ze heeft leuke boeken ik ben gek op haar boeken.
Sherry onlangs geplaatst…Recensie: Een splinter in de zielMy Profile

Esther
2 jaren geleden
Antwoord aan  Sherry

O, wat leuk, Sherry, dank je wel!

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, afgelopen week stelde ik Esther van der Ham al aan jullie voor. Maar nu is het tijd voor het uitgebreide interview met Esther van der Ham. Ik […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x