Even voorstellen Krista van der Hulst

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ja jullie zien het goed September is een drukke maand als we het hebben over auteurs van eigen bodem. Een aantal dingen waren verschoven dus daarom hebben we deze maand een heerlijk drukke maand! Hoe leuk is dat. Een van de auteurs die deze maand mee doet aan de blogs van eigen bodem is Krista van der Hulst.

Krista van der Hulst is geboren in Obdam in 1981 en ze is een open boek! Ze woont samen met haar vriend, zoon, dochter en hond in Zeist. Alleen al over deze feiten kan ze pagina’s vol schrijven. Ze werkt als Adviseur Huisvesting bij een zorginstelling. Maar al sinds jongs af aan heeft ze al een grote hobby en dat is schrijven! Op de basisschool maakte ze al kleine verslagen van de vakanties in Frankrijk met haar ouders en schreef ze stukjes voor de schoolkrant. Vooral op de middelbare school sloeg haar fantasie op hol en begon ze met het schrijven van allerlei verhalen. Haar vriendinnen en ouders waren haar trouwe lezers en fans.

Later werd haar leven gevuld met haar studies Bouwkunde aan de HTS en Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU en diverse bijbaantjes en raakte het schrijven op de achtergrond. In 2012 kwam haar openbaring. Ze had over een aantal reizen die ze had gemaakt, een uitgebreid verhaal geschreven en merkte hoe ze daarvan genoot. Daarnaast las ze in een zweverig artikel over betekenis geven aan je leven, de vraag: Wat deed je als kind graag? Daarna kwam het allemaal weer terug, hoe ze vroeger zoveel plezier beleefde aan het verwoorden van haar fantasieën. Ze besloot meer te gaan schrijven en het serieus aan te pakken. Inmiddels doet ze regelmatig mee aan schrijfwedstrijden en een aantal van die korte verhalen zijn gepubliceerd. Maar een eigen boek schrijven was nog altijd haar droom.

Die droom kwam in februari van het jaar 2014 uit! Toen kwam haar eerste chicklit ‘Dwaze Dates of echte liefde’ uit. En later volgde er meer boeken maar daar gaan we het natuurlijk volgende week nog uitgebreid over hebben.

Nu lijkt het misschien alsof Krista allen maar schrijft maar dat is niet zo hoor! Want naast schrijven leest ze graag en ook heeft ze een passie voor dansen, waarmee ze ook aan wedstrijden mee deed en les in heeft gegeven. Ook houdt ze van lezen en zwemmen en is ze druk met haar twee kinderen, waar ze ook maandelijks een blog over schrijft.

Maar goed volgens mij hebben we Krista zo al best een beetje leren kennen de rest bewaar ik voor het interview!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x