Even voorstellen Lies Vervloet

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is alweer September. Ik moet bekennen dat augustus een fijne maand was ondanks mijn kwaaltjes en die is dus ook voorbij gevlogen. Dus laten we van September ook weer en top maand maken! Maar goed het begin van de maand betekend ook dat het weer tijd is om jullie voor te gaan stellen aan de auteurs van eigen bodem voor deze maand. En dit keer hebben we een enorm drukke maand. Met heel veel leuke auteurs een van die auteurs is Lies Vervloet.

Lies Vervloet (1982) is geboren en getogen in het mooie Gent. Al zo lang ze het alfabet onder de knie heeft is ze gepassioneerd door het schrijven. Dat begon met publicaties in het schoolkrantje en het winnen van enkele prijzen in schrijfwedstrijden. Later, tijdens en na haar studie culturele antropologie aan de Universiteit Leiden begon ze columns te schrijven voor online bladen en hield ze haar vele lange episodes in het buitenland bij in een blog.

In 2013 Verscheen “Sisa”, een kinderboek in het Spaans en Kichwa, dat werd verspreid op alle scholen op de Galápagoseilanden. In 2014 werd ze toegelaten tot het coachingstraject voor veelbelovende auteurs van Studio Sesam. En volgde er nog een aantal boeken voor kinderen. Maar daar vertel ik volgende week alles over.

Maar Young Adult bleef ook aan haar trekken en het bleek dat daar haar hart lag. Verschillende cursussen, schrijfvakanties en nanowrimo’s verder heeft ze haar flow volledige gevonden en is het eerste deel van haar Ya-Trilogie klaar voor pulicatie. Deel 1 Luna – schaduw van de maan is dit jaar dan ook verschenen bij Hamley Books.

Naast schrijven is Lies Vervloet gek op de natuur. Of het nu is om er samen met haar lief en hondje lange wandelingen in te maken, om er wilde planten te zoeken om eten of zalfjes van te maken of om in te ontspannen. Een goed boek die leest ze het liefst in de hangmat in de tuin of op een dekentje tussen het groen.

Volgende week gaan we het dus uitgebreid hebben over de boeken die Lies heeft geschreven.

Ik zeg tot dan!

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] voor we met de recensie beginnen ben je vast benieuwd naar wie Lies Vervloet is. Ik stelde haar van de week al aan jullie voor en enige tijd geleden konden jullie ook al alles […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x