Een week uit mijn leven 5

Hallo lieve lezers van Bookstamel, deze week was er een vol uiterste van klussen tot wandelen. Van me super goed voelen tot een hele dag in bed liggen omdat ik niet wist waar ik het moest zoeken van de pijn. Ik kijk uit naar volgende week want dat is een drukke week maar ook de week waarin we verder gaan met het uitzoeken van onze keuken en daar heb ik heel veel zin in.

Maandag:

Ons bouwdepo is rond en vandaag beginnen de eerste verbouwingswerkzaamheden. Nog niks heel interessants maar iets wat gewoon nodig was. Vandaag is namelijk ons dak voorzien van nieuw bitumen. Dit maakte behoorlijk wat herrie maar met een dagje lag het er op. Nu kunnen volgende maand de zonnepanelen erop gelegd worden. Super fijn want ik ben enorm voor een groenere wereld en waar ik kan probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Verder was het tijd voor onze dagelijkse boodschappen en maakte ik een lekkere salade van sperziebonen. Dit was een probeersel maar ik ben er vrij zeker van dat jullie deze binnenkort een keer op mijn blog terug gaan vinden want hij was heerlijk! En ik had nog een leuke Q&A in de avond met Lianne Reijntjes!

Dinsdag:

Een druk dagje vandaag. We begonnen de dag met een ommetje en daarna ben ik heerlijk in een ontspannen bad gegaan van lavendelolie. Vanochtend werd ik namelijk wakker met erg veel spierpijn en dan helpt er niks beters dan een bad nemen.

In de middag zijn Martijn en ik mijn moeder weer gaan helpen met klussen. Ik heb 2 deuren geschilderd en Martijn heeft een aantal duren geschuurd. Daarna heeft mijn moeder heerlijk gekookt voor ons. Er was lekkere zalm, frietjes, salade, boontjes en doperwtjes. Het was heerlijk om niet zelf te hoeven koken.

Woensdag:

Ik dacht de ochtend heerlijk te beginnen door even ontspannen in de tuin te werken. Wat onkruidplukken en een plant snoeien die gesnoeid moest worden. Tja genieten deed ik er wel van echter is mijn lichaam momenteel zeer moeilijk en besloot het om van een van de planten een flinke allergische reactie te krijgen. Dus hooikoorts pilletje erin en ingesmeerd met een verkoelingszalf. Daardoor zakte het branderige gevoel al snel maar de rode vlekken die zijn er nog steeds.

In de middag kwam Rik Raven een auteur langs om haar boek te brengen voor de blogs van eigen bodem deze maand. We hebben gezellig koffie/thee gedronken met een stukje gebak. Daarna heb ik niet meer zoveel gedaan want ik was erg moe. Ik lag dus ook al om een uur of 19.00 te slapen.

Donderdag:

Vandaag ben ik weer bij mijn moeder gaan helpen met schilderen. Al ging dat vandaag erg moeizaam omdat ik veel last van mijn spieren en gewrichten had. Op de terug weg naar huis gingen we nog even langs mijn favoriete grill wagen Chick’n Grill onlangs konden jullie een interview met hun lezen op mijn blog.

Ik had een bucket gekocht daarin zitten 5 chickenwings, 2 poten en 2 bouten en die zijn echt heerlijk. Dit hebben we lekker bij de t.v zitten op peuzelen want we hadden echt geen zin meer om te koken. Vervolgens ben ik lekker in een warm bad gegaan met een goed boek want ik was helemaal op. Daarna ben ik dus weer erg vroeg gaan slapen.

Vrijdag:

Dit was zo’n dag die kennen jullie vast wel dat je boordevol plannen zit maar er van alles mis gaat. Mijn vriend en ik wilde foto’s maken voor My Shapez en mijn oorbellen blog van een paar dagen geleden. Nou de helft was overbelicht de rits van mijn spijkerbroek ging kapot en ik voelde me overal een zeekoe op! Tja dat zal wel komen door die ene periode in de maand maar fijn was het niet.

Toen besloten we om even door het dorp te gaan wandelen. Daar kocht ik een nieuwe broek! Super blij mee. Maar vervolgens wilde ik een krulborstel gaan kopen zo’n fohn ding en daar ging het weer mis. Degene die ik wilde die hadden ze niet. Degene die me daarna aansprak die was veel te zwaar. Dat is voor veel mensen geen probleem maar met mijn handen kan ik moeilijk dingen vast houden. En toen besloot ik er een te kopen waar ik helemaal niet blij mee was. Die vervolgens weer terug gebracht en toen moesten we nog boodschappen doen.

Je raadt het al sta ik in de supermarkt moet ik kei nodig naar de toilet en die is daar natuurlijk geen een in de buurt. Bleken we onze boodschappen tas ook nog vergeten te zijn en ging de man 2 beurten voor ons op zijn gemak zijn geld staan uittellen. Echt waarom gebeuren zulke dingen altijd als je haast hebt. Nou ja ik had geen haast maar toch ook wel want ik wilde natuurlijk niet daar midden in de winkel in me broek plassen. Sinds mijn straatvrees is dat mijn grootste angst. Want als ik gespannen ben buitenshuis of in een drukke winkel dan moet ik dus altijd na de toilet. Zeker in tijden van corona waar dat nergens kon was dat echt een hel. Maar goed ik heb het gehaald en de boodschappen waren binnen.

Daarna de rest van de dag niet meer zoveel gedaan.

Zaterdag:

De dag die ik altijd vrees de dag waarop mijn HMS en Fibro zo erg is dat ik niet weet waar ik het moet zoeken van de pijn en niks anders kan dan plat op bed liggen en pijnstilling slikken. (Ja dat slik ik normaal ook maar nu moesten de grote jongens te voorschijn komen)

Tja en dan is het zondag. De dag waarop ik me weer een beetje mens voel en we zullen weten wie de eerste winnaar wordt van de f1 race op Zandvoort na jaren. Ik wens jullie allemaal een fijne dag.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda
2 jaren geleden

Wat vervelend joh dat je dan zo’n complete offday hebt, hopelijk is het inmiddels weer achter de deur en kun je vanmiddag lekker genieten van de race van Max!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x