Recensie De Veluwse verdwijning van Bertina Mulder

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Deze week is het tijd voor een aantal recensies! Afgelopen week las ik namelijk een aantal boeken uit. Ik zat eindelijk weer eens even in een goede leesflow. Maar tijd om deze recensies uit te schrijven had ik nog niet gehad. Dus tijd om daar eens even verandering in aan te gaan brengen en eens even te gaan knallen voor mijn blog. Eindelijk voel ik me daar weer fit genoeg voor. We beginnen de week met een recensie van De Veluwse verdwijning van Bertina Mulder. Een tijdje geleden mocht ik al een interview met Bertina Mulder doen. Maar nu is het dan dus eindelijk tijd voor de recensie.

Hier kun je de Veluwse verdwijning kopen.

Titel: De Veluwse verdwijning Auteur: Bertina Mulder Uitgeverij: Paris Books Genre: Thrillers Cijfer: 7

Hier gaat de Veluwse verdwijning over:

Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante. 

Dit vind ik van de Veluwse verdwijning:

Ik begin met de cover ik ben normaal niet zo van de foto covers maar de foto op deze cover vind ik wel prachtig. Dit is echt zo’n gebied waar ik uren zou kunnen wandelen. De titel vind ik spannend en je vraagt jezelf gelijk af bij het lezen wat er gaat gebeuren. Een goed begin voor dit boek dus.

De Veluwse verdwijning is het eerste boek van Bertina Mulder dat ik lees. Ik moet zeggen Bertina heeft een prettige schrijfstijl. Ze schrijft op een manier dat elke lezer het goed kan volgen kort maar krachtig. Daarnaast heeft ze gewoon een ontzettend vlotte pen en weet ze je dus zo het verhaal in te slepen.

In het verhaal zelf gebeurd genoeg om het spannend te houden. Van kleine dingen waar je ? bij zet tot de wat grotere plot twisten. De personages in het boek zijn prima alleen mis ik daar wel een beetje diepgang. Ik had echt veel meer van Teus en Babs willen weten. Waar het verhaal omtrent de dood van de oom en tante van Teus prima in elkaar zit mis ik deze details dus bij de personages. Dat vind ik een klein beetje jammer omdat een personage voor mij toch wel het boek maakt.

Maar aan de andere kant was het dus verfrissend en spannend geschreven. Waardoor ik graag door wilde lezen omdat ik wilde weten hoe alles precies zat. Al met al dus een prima eerste kennismaking met Bertina Mulder. Het boek krijgt dan ook een mooie 7 van mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Leuk om te lezen hoe je het boek hebt ervaren. Ik zou er wel voor open staan om het boek te lezen.

Bertina Mulder
2 jaren geleden
Antwoord aan  Lindaschrijftop

Dat zou ik fijn vinden. Ik zet deze en alle andere recensies en lezersreacties op bertinamulder.nl, dus daar kun je nog meer lezen. Mocht je een gesigneerd exemplaar willen kopen, laat het gerust weten. Groetjes, Bertina

Bertina Mulder onlangs geplaatst…Onlosmakelijk verbondenMy Profile

trackback

[…] spannend boek van Bertina Mulder. De Veluwse verdwijning dit boek kreeg van mij een mooie 7. En hier kun je mijn complete recensie […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x