Een week uit mijn leven 4

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Afgelopen week was een heerlijke week. Ik heb lekker geshopt mijn beste vriendinnetje kwam langs en ik heb nog veel meer fijne momenten gehad. Ik vertel je er alles over in de blog van vandaag.

Maandag:

Dit is zo’n dag die ik eens in de zoveel tijd heb maar die van mij wel weg zouden mogen blijven. De afgelopen nachten is mijn schouder 2 keer uit de kom gegaan en heb ik drie subluxaties gehad. Dus mijn spieren en pezen hebben een flinke opdonder gehad en zijn in protest! Balen maar ik heb er inmiddels mee leren leven. Dat betekend pijnstillers innemen wat meer rusten op bed en de hele dag mijn sling dragen. Die sling is super vervelend maar op die manier krijgt mijn schouder voldoende rust en is de pijn met een paar dagen meestal wel over.

Sinds ik zoveel ben gegroeid en zoveel sterker ben geworden metaal ga ik op zo’n dag niet bij de pakken neer zitten dus heb ik vanochtend gewoon lekker boodschappen gedaan op de fiets (Ja toen had ik me sling even af want fietsen met dat ding om dat gaat niet zo goed) Vervolgens ben ik een rondje gaan lopen. Geen mega grote ronde maar toch weer 3000 stappen die ik anders nooit had gezet.

Daarna ben ik gaan rusten om vervolgens een lekkere sticky toffee pudding te gaan maken dan wel de iets gezondere variant maar nog steeds mag ik dan maar een klein stukje! Mijn vriend maakte deze avond lekker Nasi voor ons meestal ben ik degene die kookt dus dat was echt even genieten voor mij! Daarna heb ik nog eens 3000 stappen gewandeld met mijn vriend en ben ik vervolgens lekker vroeg boven op bed t.v gaan kijken.

Dinsdag:

Het is een mooie dag vandaag het zonnetje schijnt en de pijn in me schouder is al een stuk minder geworden. Tijd dus om lekker een paar wassen te draaien want vandaag kan het lekker buiten drogen en dat vind ik zo lekker fris! Als je dan de was afhaalt ruikt het super lekker en het is ook nog eens lekker zachts.

Vervolgens ben ik even na de Action en Wibra toe geweest. Ik wilde nieuwe geurstokjes hebben voor in huis en kijken voor wat dingen voor de swaps waar ik in het najaar aan mee doe. Helaas voor de swaps niks gevonden maar wel mijn geurstokjes wat nieuw ondergoed en een mooie fleecedeken voor op de bank!

Daarna was het tijd voor een grote schoonmaak. De woonkamer moest eens goed onderhanden genomen worden. Nu gaat dat wat minder snel met 1 hand maar het ruikt weer heerlijk fris! Tussendoor heb ik af en toe pauze genomen natuurlijk. En tijdens die pauzes heb ik heerlijk aan mijn blog gewerkt. Langzaam aan kom ik weer een beetje in een blog ritme super fijn.

Mijn favoriete hoekje in de woonkamer is trouwens de hoek met mijn hangplaten erin. Het zijn 2 hele toffe planten die allebei wel een beetje op een pruik lijken. De ene plant is een hangcactus en de andere een lipstick plant. De planten hangen boven de convector put en toen wij dat zijden bij de Intratuin zeiden ze dat waarschijnlijk het geen een plant daar zou overleven maar inmiddels hangt de cactus er al 3 jaar! De lipstick plant is nieuw want de vorige plant is helaas doodgegaan toen we last hadden van een rauwvlieges plaag in huis! (die beestjes zijn stront vervelend en super moeilijk onder controle te krijgen)

Toen Martijn thuis kwam uit het werk vond die dat ik zo hard had gewerkt dat het tijd was om er even samen uit te gaan. We besloten lekker een rondje te gaan lopen. Onderweg vroeg hij of ik zin in Sushi had. Tja tegen sushi zeg ik nooit geen nee. Dus bestelde we sushi bij mijn favoriete sushi tent. Terwijl we 15 min moesten wachten op de bestelling besloten we om op een nabij gelegen terrasje even lekker een drankje te doen! Thuis hebben we heerlijk genoten van de sushi en een leuke film

Woensdag:

Vandaag heb ik mijn moeder geholpen met het schilderen van haar deuren. Tja dit moest natuurlijk alleen met rechts omdat ik met links nog niks kon. Ook moest ik regelmatig pauze nemen en eigenlijk heb ik teveel gedaan. Ik ben nu dan ook helemaal op en heb veel pijn in me arm. Maar het is zo fijn om mijn moeder gelukkig te zien omdat ik even heb geholpen. Ze heeft zwaar hartfalen dus zelf kan ze ook niet zoveel doen en samen zijn deze 2 halve toch een hele.

Ze bedankte me met een heerlijke gezonde lunch en mijn favorieten salade van de groenteboer met kip echt die salade is heerlijk ik ga hem binnenkort eens proberen na te maken.

Vervolgens ben ik bij me moeder onder de douche gesprongen. Want mijn neefje is vandaag jarig! Hiep hiep hoera! En daar gingen we in de middag dus even op visite. Hij was helemaal gelukkig met zijn doos frikandellen om mee te nemen naar het vissen. Zo gelukkig dat die niet eens door had dat er ook nog wat centjes in het envelopje zaten.

Daarna hebben we frietjes gehaald (Super slecht voor mijn slikklachten en gewicht) Maar ik had echt geen energie meer om nog uitgebreid en gezond te gaan koken.

Donderdag:

Soms zou ik wel eens even willen gillen heb jij dat nooit? Afgelopen nacht lag ik lekker in bed. Moe omdat ik gisteren wat teveel had gedaan en wat denk je. Die schouder verschuift weer. Dat doet echt zo ontzettend veel pijn ik word er helemaal kierewiet van en ik kan er niks aan doen want het gebeurd gewoon liggend in bed.

Maar goed ik zit in een positieve flow en weet dat dit nu eenmaal kan gebeuren. Dus ben ik de keuken een grote beurt gaan geven. Wel zoveel mogelijk met rechts maar de afgelopen 2 maanden heb ik natuurlijk bijna niks kunnen doen dus de keuken was echt heel hard nodig. De roosters uit de afzuigkap gehaald alle kastjes afgesopt etc. Dingen die de afgelopen tijd dus niet lukte.

Super trots ben ik dan ook op me eigen dat ik dit vandaag wel heb kunnen doen. Dat ik tussendoor veel pauze heb moeten houden maakt dan niks uit. Daarnaast is het gewoon heerlijk dat alles weer lekker schoon en fris is. Want alhoewel we de keuken gaan verbouwen duurt dat wel nog een half jaartje ongeveer.

In de middag ben ik met Martijn boodschappen gaan doen. Heb ik heerlijk gegeten zalm met aardappeltjes en broccoli en keken we temptation island 2021. Dat is echt een quilty pleassure van mij. Alleen dit seizoen heb ik dus direct al een hekel aan een van de dames uit een koppel echt ik irriteer me mateloos aan haar. Normaal heb ik dat niet zo snel maar dit keer is het gelijk raak.

Vrijdag:

Vandaag is Martijn uit zijn werk naar Zeeland vertrokken. Hij gaat morgen samen met zijn oom een dagje naar Spa toe om naar de F1 te kijken. Ze wilde graag een keer de sfeer proeven maar de race kijken ze gewoon lekker thuis. Dus ik ben vanochtend eerst even boodschappen gaan doen en een opzet stuk voor mijn statief gaan halen zodat ik mijn telefoon daar ook in kan zetten en niet alleen mijn camera!

Rond 11.00 kwam mijn beste vriendinnetje gezellig langs samen met haar kids! Dus tussen de middag bakte ik pannenkoeken voor de oudste en voor Miek en mij maakte ik een gezonde lunch. Toen we naar de speeltuin wilde gaan begon het helaas te regenen dus dat zat er helaas niet in.

In de middag heb ik lekker wat aan mijn blog gewerkt ben ik nog even na de Kruidvat gefietst om sterilon te halen want na een hele lange periode heb ik weer eens oorbellen in gedaan (Met mijn handen in het gips was dit niet zo makkelijk) Ik voelde me gelijk veel vrouwelijker.

In de avond had ik nog een live Q&A met een auteur van eigen bodem en daarna ben ik lekker een film gaan kijken in bed! Klinkt als een topdag of niet.

Terwijl ik die Q&A had kwam mijn pakketje van My Jewellery binnen daar gaan jullie van de week een leuke blog over zien 🙂 Ik moet even wachten tot mijn vriend de foto’s kan maken.

Zaterdag:

Vandaag is het selfcare dag! Dus begon ik de ochtend heerlijk in een warm bad met wat Kneipp badolie en een lekker avocado en klei maskertje. Vervolgens ben ik lekker gaan computeren en wat tv gaan kijken. Daarna even na de winkel en toen heb ik Sushi cupcakes gemaakt en een worteltaart maar op die recepten moeten jullie nog heel even wachten.

De rest van de dag was lekker ontspannen en rustig! Ooh wacht ik heb nog nieuwe schoenen gekocht en de kwalificatie gekeken natuurlijk.

zondag is dit keer racedag lekker de f1 kijken nou ja als het nog een keer stopt met regenen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
2 jaren geleden

Wat naar dat je schouder zo vaak uit de kom is gegaan deze week. Sterkte
Tessa onlangs geplaatst…Review: Olcay Gulsen Beauty Brow DuoMy Profile

Wanda
2 jaren geleden

Vervelend joh dat je schouder zo snel uit de kom springt. En ja wat F1 betreft… wat een lange dag zo… Was in ieder geval wel blij dat we niet op het circuit waren, want normaal gaan we vaak heen, maar dit jaar vanwege corona niet en dat bleek een goede keuze te zijn geweest.
Wanda onlangs geplaatst…Fotoserie: Wandelen over de heidevelden van DrouwenerzandMy Profile

Lindaschrijfthetop
2 jaren geleden

Zo te lezen heb je een hele goede balans gevonden tussen je pijn en je ontspanning( ook al heb je pijn) super knap! En een grote stap vooruit!
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Met deze tip scheurt je ripped jeans niet heel erg uit!My Profile

Frederique
Frederique
2 jaren geleden

Knap hoor dat je dan toch gewoon boodschappen doet en gaat lopen. En hee, van sushi wordt het leven toch ook weer een stukje mooier 😉

Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

De was buiten drogen vind ik ook heerlijk fris! Balen dat je schouder toch weer verschoof.

Mandy
Mandy
2 jaren geleden

Pfff 🙁 het zit je niet mee he, ik vond het al knap dat je gelijk weer van alles deed maar niet zo verstandig dus, denk je goed om jezelf? <3

Sherry
2 jaren geleden

Wat heftig van je schouders. Ik leef met je mee. Heel veel beterschap toegewenst meid.
xx
Sherry onlangs geplaatst…Recensie: Abercrombie & Fitch awayMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

wat een positief blog, de vitaliteit spat er vanaf. Heerlijk om te lezen en ik snap dat je van wandelen opknapt dat heb ik ook

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x