Over de boeken van Pen Stewart

Hallo lieve lezers van Bookstamel, vandaag is het tijd om het te gaan hebben over de boeken die Pen Stewart heeft geschreven. Eerder stelde ik Pen Stewart al aan jullie voor en plaatste ik een interview met Pen online. Maar nu is het dan dus tijd om het te gaan hebben over de boeken die deze auteur heeft geschreven. 3 boeken heb ik uitgekozen. Laat je me weten welk boek je het leukste lijkt?

Wintercode is het eerste boek van Pen Stewart dat ik aan jullie wil laten zien. Naar dit boek ben ik zelf heel erg nieuwsgierig. Want ik heb helaas nog niks van Pen Stewart gelezen maar deze staat al heel lang op mijn wishlist.

Hier gaat wintercode over:

Al eeuwen bewaart de Orde van Winterkinderen het machtsevenwicht tussen de mensen van het Paternaat en de oorspronkelijke rassen van Laersinweld. Chloë Sol Ramsey staat op het punt om haar eindtesten te doen en definitief toe te treden tot de Orde. Maar dan slaat het noodlot toe. Chloë is het doelwit van een klopjacht en moet vluchten. Bijgestaan door haar voormalige geliefde en de laatste halfling van Laersinweld probeert Chloë haar achtervolgers voor te blijven. Niets is echter wat het lijkt. Het verborgen verleden van Chloës metgezellen keert zich tegen haar en alles wat ze liefheeft. Kan Chloë de juiste keuzes maken om de balans tussen de verschillende volkeren te herstellen? Of zullen de gevolgen van die keuzes haar hele wereld vernietigen?

Het tweede boek dat ik aan jullie wil voorstellen is opgejaagd.

Hier gaat opgejaagd over:

Londen, 1868. Platgebrande huizen. Scotland Yard-agenten Valentino en James volgen een spoor dat hen leidt naar één man. Wanneer ze in de smeulende resten het dagboek van Willoughby Walsingham vinden, wordt het hun duidelijk dat er wezens bestaan waar ze geen idee van hebben. Willoughby heeft lang onopgemerkt kunnen leven, maar dat verandert als eeuwenoude vetes oplaaien en liefde zijn prioriteiten vertroebelt.

Het boek waar ik deze over de boeken van Pen Stewart mee af wil sluiten is het boek wat ik momenteel aan het lezen ben voor een recensie. Dat is het nieuwste boek van haar hand en heel wat anders dan de vorige 2 boeken.

Hier gaat onderuniversum over:

Europa, 2665 n.Chr. Voor Julian O’Mallaghan waren de afgelopen zes maanden een droom. Niet alleen werd hij toegelaten tot het Amsterdamse stadsleger, Kim Katra is eindelijk zijn vriendin en staat onafscheidelijk aan zijn zijde. Maar dan gaan beiden op een avondpatrouille en loopt het grondig mis. Een ondergrondse uitbarsting met het epicentrum in de oude kerncentrale van Doel, te Antwerpen, opent een nieuw transportnetwerk van doorgangen door Nederland en Vlaanderen. De wezens die daar uit tevoorschijn komen, zijn vreemder dan iemand ooit heeft gezien. Aanvankelijk is het enkel een raar verschijnsel, maar dan krijgen deze wezens Kim te pakken, én lijken ze het op Julian voorzien te hebben.

Dat waren de boeken van Pen Stewart waar ik jullie over wilde vertellen. Volgende week kun je dus mijn recensie lezen van dit boek.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x