Recensie Terug naar Cornwall van Marelle Boersma

Hallo lieve lezers van bookstamel, het was alweer even geleden dat ik een thriller had gelezen. Ik keek dan ook enorm uit naar de thriller Terug naar Cornwall van Marelle Boersma. Dus ik kroop in een heerlijk warm bad want tja met al die regen vond ik het daar wel eens tijd voor. Dus terwijl ik heerlijk lag te genieten dwaalde ik samen met Marelle af naar Cornwall. Tijd dus om jullie alles te gaan vertellen over deze thriller.

Hier kun je terug naar Cornwall kopen.

Titel: Terug naar Cornwall Auteur: Marelle Boersma Uitgeverij: De crime Compagnie Genre: Thriller Cijfer: 9

Hier gaat terug naar Cornwall over:

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?

Dit vond ik van terug naar Cornwall:

Ik begin zoals altijd bij de cover want die vind ik echt prachtig! En de titel past goed bij de serie.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Voor mij was dit het eerste boek dat ik las van Marelle Boersma en Marelle heeft me enorm weten te verassen met haar fijne schrijfstijl. Marelle kan heel beeldend vertellen en zoekt met haar boek de grens op tussen een thriller en een prachtig romantisch verhaal.

Het verhaal blijft van het begin tot het eind spannend elke keer gebeurd er wel weer iets en daarnaast weet Marelle je al snel op het verkeerde been te zetten. In het boek draait eigenlijk alles om de banden tussen de verschillende personages. Iedereen heeft zijn eigen rol in het verhaal en het verhaal zou ook niet compleet zijn zonder al die personages. Jill speelt natuurlijk de hoofdrol. Jill is een stoer meisje die opzoek gaat naar vragen. Ze is niet snel bang en rijdt op een motor.

Het is in dit geval best lastig om veel over de personages en het verhaal te schrijven omdat ik al snel te veel verklap. Dit is echt een boek dat jezelf moet lezen en ontdekken! Het is echt een aanrader. Een van de mooiste thrillers die ik heb gelezen. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar de andere boeken van Marelle. En dit boek krijgt dan ook een mooie 9 van mij.

Liefs. Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
2 jaren geleden

Als je haar zou moeten vergelijken met andere schrijfsters, met wie zou je haar dan vergelijken?
Henk onlangs geplaatst…Zomaar een moment uit het leven van een bureaucraatMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

grappig, een Nederlandse schrijfster die haar boek in Corwal laat spelen, heeft dat een bepaalde reden?

Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Grappig zo’n Nederlandse naam, en dan de titel ‘Terug naar Cornwall’. Dat vind ik niet zo enorm geloofwaardig.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Pas op voor De Zitziekte!My Profile

Nicole Orriëns
2 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Hoewel ik me realiseer dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten natuurlijk.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Pas op voor De Zitziekte!My Profile

Sherry
2 jaren geleden

Het lijkt me echt een goed boek. Als een boek een 9 als een cijfer krijgt dan dwing je me om het te lezen.
Sherry onlangs geplaatst…Recensie: Buiten spelen met muisMy Profile

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x