Over de boeken van Marelle Boersma

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik jullie al voor aan Marelle Boersma maar deze week is het tijd om Marelle nog wat beter te gaan leren kennen. We gaan het namelijk hebben over alle thrillers die ze heeft geschreven. Nou ja alle ik heb een leuke selectie voor jullie gemaakt 🙂

Ik begin met het boek dat ik voor mijn recensie ga lezen en dat is Terug naar Cornwall. Dit boek verscheen namelijk op 3 augustus in een heruitgave voor slechts 6,99 dus dat is een super leuke prijs om kennis te maken met de thrillers van Marelle.

Hier gaat Terug naar Cornwall over:

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?

Het tweede boek kost ook slechts 6,99 en is geschreven door Marelle Boersma en Mariska Overman en nog vele andere auteurs. Het is namelijk een boek vol korte ik vertrek verhalen. Ik heb het dan over Waan je in een andere wereld.

Hier gaat Waan je in een andere wereld over:

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan. Voor je het weet bevind je je als lezer in een andere wereld. En dat komt natuurlijk door de prachtige sfeerbeschrijvingen die alle Vertrekthrillers kenmerken. De verhalen in deze bundel geven je ook dat gevoel. Reis mee naar Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en andere bestemmingen. 

Het volgende boek dat ik aan jullie wil voorstellen is Ciao Sicilia van Marelle. Dit boek is natuurlijk ook een Vertrek thriller.

Hier gaat Ciao Sicilia over:

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt…

Ik sluit af met het boek Enkele reis. Ook deze paperback kost slechts 6,99 en is dus een mooi boek om kennis te maken met de schrijfstijl van Marelle. De boeken hebben ook nog eens een fijn formaat dus passen in iedere handtas of koffer om mee op vakantie te nemen.

Hier gaat enkele reis over:

Het definitieve vertrek van Suus naar Portugal heeft fatale gevolgen…

Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verhuist. Samen met zus Anouk en dochtertje Sterre settelt ze zich in een oude boerderij op het platteland van Zuid-Portugal. Maar dan slaat het noodlot toe: Sterre verdwijnt spoorloos.

Dat waren de boeken van Marelle Boersma waar ik jullie graag kennis mee wilde laten maken. Hopelijk hebben jullie een aantal leuke leesideetjes op gedaan!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda
2 jaren geleden

Bedankt voor de tips! Ik lees voornamelijk thrillers, maar eigenlijk te weinig van eigen bodem, dus ik ga zeker even kijken voor haar boeken.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x