Banaan en avocado smoothie

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes het is weer tijd voor een receptje. En aangezien het de afgelopen dagen prima weer was kies ik toch weer voor een heerlijke milkshake. Dit keer een gele milkshake al is die van mij een beetje groenig geworden omdat ik nog wat blauwe bessen over had en deze er ook doorheen heb gegooid. Normaal doe ik door deze Banaan en avocado smoothie dus geen bessen. Maar ach dingen weggooien vind ik ook zo zonde dus ik probeer restjes altijd op te maken.

Wat heb je nodig voor de Banaan en avocado smoothie: (2P)

  • 2 bananen (Deze snijdt ik de dag van te voren in plakjes die ik invries)
  • 1 Avocado
  • Een snufje kaneel
  • 150 ml melk
  • Extra evt een handje blauwe bessen.

Zo maak je de Banaan en avocado smoothie:

  • Snijdt de bevroren bananen in plakjes als je dat nog niet hebt gedaan
  • hak de avocado in kleine stukjes.
  • Doe alles in een blender en meng het goed door.
  • Schenk de smoothie in glazen en genieten maar.

Ik drink een smoothie graag uit een rietje waarom geen idee maar ik vind het er echt bij horen en het staat ook mooi in het glas. Maar plastic rietjes vind ik dan weer slecht voor het milieu. Daarom gebruikte ik al enige tijd metalen rietjes! Maar niet iedereen voor wie ik wel eens een smoothie maak houdt van die metalen rietjes! Dus besloot ik om ook een setje bamboe rietjes aan te schaffen. Deze rietjes zijn 100% organisch en drinken super fijn!

Vind je banaan nou niet zo lekker probeer dan eens deze bosvruchten milkshake. Iets minder gezond maar wel super lekker.

Heel veel liefs. Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
2 jaren geleden

Wat een bijzondere combinaties. Ik zou er niet opgekomen zijn. Ik denk eerder aan banaan met aardbei
Tessa onlangs geplaatst…Mijn favoriet: Iconic LondonMy Profile

trackback

[…] de middag lekker buiten geluncht met Martijn we hadden een heerlijke Banaan en avocado smoothie en een half stokbroodje met zalm. Verder hadden we nog een stukje sparerib over van gisteren dus […]

Joyce - SomedayTodayNL
2 jaren geleden

Oeh dit lijkt me erg lekker! Toevallig ook alles in huis liggen dus ik weet wat ik vanmiddag maak haha.
Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Kleine stappen zetten om je doel te bereikenMy Profile

Gabrielle
Gabrielle
2 jaren geleden

Ik heb ‘m gelijk geprobeerd. Had die avocado’s al in huis voor dat lekkere tostirecept :-). De smoothie is een aanrader! Erg lekker.

Tania
Tania
2 jaren geleden

ik ben zelf geen avocadofan maar misschien met de mix met banaan dat ik het wel lust.

Caroline
Caroline
2 jaren geleden

Lijkt me best lekker maar ook best machtig. Ik ben wel benieuwd naar deze spannende smakencombi.

Gemma
2 jaren geleden

Smoothies zijn heerlijk! Onze kids zijn er ook dol op!
Gemma onlangs geplaatst…Ton-sur-ton groen; botanisch stoer & groen kleurenpalet!My Profile

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x