Bezwering van Nadia de Vriendt

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Een van de auteurs van eigen bodem deze maand is Nadia de Vriendt. Afgelopen week stelde ik jullie al voor aan Nadia. Deze week is het tijd voor mijn recensie van het eerste deel in de Goetia trilogie “Bezwering”. Volgende week kunnen jullie dan mijn recensie lezen van het tweede deel. Want die mag ik ook lezen van Nadia is dat niet ontzettend lief!

Hier kun je Bezwering kopen.

Titel: Bezwering Auteur: Nadia de Vriendt Uitgeverij: Vrije Uitgevers, de Genre: Urban Fantasy Cijfer: 7

Hier gaat Bezwering over:

Jaren geleden zijn de ouders en zus van Cassandra ontvoerd door de demonenkoning. Waarom weet ze niet. Maar ze heeft er alles voor over om hen uit zijn klauwen te bevrijden. Elke nacht roept ze een willekeurige demon op in de hoop te weten te komen hoe ze haar familie kan redden. Tot dusver zonder succes. Wanneer haar nachtelijke bezigheden de aandacht trekken van het vampierentribunaal en haar verboden wordt zich nog in te laten met demonen, zet ze alles op alles en roept de hulp in van de plaatselijke demonenmeester. Maar zijn zijn beweegredenen om haar te helpen wel zo onschuldig?

Dit vind ik van Bezwering:

Ik begin zoals altijd met de cover. Hoewel ik geen fan ben van mensen op de covers krijg ik van deze cover gelijk een Charmed gevoel. De titel is lekker kort en krachtig.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Bezwering is het debuut van Nadia de Vriendt. Ik moet bekennen dat ik in het begin een beetje moeite had om in het verhaal te komen. De zinnen liepen niet allemaal even lekker. Maar na een paar hoofdstukken veranderde dat en kwam ik lekker in het verhaal. Het verhaal dat Nadia heeft geschreven is super tof! Cassandra is een beetje naïef maar aan de andere kant ook erg sterk en een echte doorzetter. Ruben is een interessant personage waarbij je steeds wat nieuws ontdekt maar daarvoor moet je toch echt het boek lezen.

Als je houdt van demonen vampieren en spanning dat zich afspeelt in de moderne wereld dan is dit het boek voor jou. Naast het wat trage begin en het feit dat sommige zinnen niet helemaal lekker lopen is dit namelijk wel een spannend en vermakelijk verhaal. Is het verhaal verder goed opgebouwd en geen moment saai.

Het verhaal krijgt van mij dan ook een mooie 7 🙂 en ik ben nu al benieuwd naar het tweede deel.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Demonen en vampiers zijn niet echt mijn ding, spannende verhalen daarentegen wel.

Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Ik houd juist wel van mensen op de covers. Wat een grappig verschil van smaak : )
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Kringloopvondst: had ik deze al laten zien?My Profile

Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

Ik houd van spannende verhalen en kan fantasy ook wel waarderen!

9Lives Cats Etc - Evendelen.be

Ik vind de cover heel aanlokkelijk.
Vroegen ontzettend veel ‘vampier’ boeken gelezen.
Misschien dat ik deze toch ook even probeer.

9Lives Cats Etc – Evendelen.be onlangs geplaatst…En toen was ik plots stukadoor …My Profile

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x