Recensie Hartendief van Emma Anna

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Hartendief geschreven door Emma Anna. Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen in de blog waarin ik Juliette Heugen aan jullie voorstelde is dit de dame achter Emma Anna. Maar goed tijd om jullie alles over Hartendief te gaan vertellen.

Cover Hartendief
Hier kun je hartendief kopen.

Titel: Hartendief Auteur: Emma Anna Uitgeverij: Emmabooks Genre: New adult Cijfer: 10

Hier gaat Hartendief over:

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Dit vind ik van Hartendief:

Oooh die cover is toch om bij weg te zwijmelen zo romantisch en mooi. Dit komt vooral door de prachtige pastel tinten. De titel vind ik ook prachtig.

Maar laten we het over het verhaal zelf hebben. Emma Anna weet mij elke keer weer te betoveren met haar prachtige woorden en zinnen. Maar vooral met haar prachtige personages die in een mum je hart kunnen veroveren. Haar personages zijn altijd tot in details uitgewerkt waardoor je super goed met ze mee kunt leven. Neem nou Jurre het nieuwe bandlid van de band van de broer van Artemis. Een stoere rocker met een hartje van goud. Achter deze stoere macho man gaat heel wat meer schuil dan dat je in het begin denkt.

De boeken van Emma Anna zijn romantisch en lees je super makkelijk weg. Dit geld ook voor Hartendief. In enkele seconden was ik al helemaal meegesleurd het verhaal in en kon ik het boek niet meer weg leggen. De dag dat die binnen kwam was die ook weer uit. Maar toen moest ik wel even een hartig woordje met Emma Anna wisselen want dat einde echt dat is zo gemeen. Nu kan ik niet wachten op het vervolg maar ja dat moet ik helaas nog wel even.

Ik kan dan ook niet anders dan dit prachtige boek een mooie 10 te geven en hopen dat Emma Anna nog heel lang prachtige verhalen blijft schrijven.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
2 jaren geleden

Wat een prachtig cijfer geef je dit boek! Beter wordt het niet, dan een 10!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Elektrische fiets of auto: kan een elektrische fiets je auto vervangen?My Profile

Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Nou een 10 dat klinkt zeer goed. Ik ga de titel zeker onthouden.

trackback

[…] Daar gaan we dan! Ik begin natuurlijk met het nieuwste boek Hartendief. Een heerlijke roman met een sexy tintje. Een boek dat je hart binnen no time zal veroveren. Ik schreef namelijk over dit boek vorige week nog een recensie. […]

trackback

[…] is het tweede deel in de hartendief serie eerder las ik al het boek Hartendief uit deze serie. Ik wil beginnen met Emma Anna een groot compliment te geven voor de cover. Want […]

trackback

[…] ik er van krijg. Daarnaast vind ik de titel super mooi en past dit deel perfect bij de vorige delen Hartendief en Rovershart. Ja op het jasje van dit boek ben ik echt helemaal verliefd. Ik krijg er ook echt van […]

trackback

[…] een dikke 10. Benieuwd geworden naar andere boeken van Emma Anna lees dan eens mijn recensies van Hartendief en Ooit in […]

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x