Even voorstellen Marelle Boersma

Hallo lieve lezers van Bookstamel, ook vandaag mag ik jullie weer voorstellen aan een van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Dit keer een bezige bij die niet alleen prachtige boeken schrijft maar ook al heel veel auteurs heeft geïnspireerd bij het schrijven van hun boeken. Ik heb het dan natuurlijk over Marelle Boersma.

Marelle Boersma geboren in 1957 heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan waaronder een aantal bestsellers. Over deze thrillers gaan we het volgende week nog uitgebreid hebben. Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrekthrillers, waarvan er inmiddels ook al een aantal zijn verschenen.

Deze inmiddels razend populaire thrillers zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken.

Marelle weet als geen ander hoe het is om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Na vijf jaar in Portugal gewoond te hebben woont ze nu in Frankrijk om daar te schrijven en samen met haar man Jan schrijfvakanties te organiseren. Ik heb van horen zeggen dat Jan een geweldige kok is.

De komende weken gaan we Marelle nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Dat kl8nkt goed. Ik houd van waatgebeurde verhalen en thrillers

Joseph
Joseph
2 jaren geleden

Alleen al het woord ‘vertrekthrillers’ is geniaal, zo ook hoe dit in de boeken doorwerkt.

Ik ben geen thriller-fanaat, maar ik denk dat ik er toch eens een probeer.

Melissa
2 jaren geleden

Ik ben echt DOL op thrillers. Dat is echt by far de beste
Melissa onlangs geplaatst…Hema vernieuwde ijskoffie’s o.a tompouceMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

ik kijk er naar uit, vertrek thrillers, dat klinkt in ieder geval goed

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Het zijn hele toffe thrillers er is een hele reeks van ook van andere auteurs ondertussen 🙂

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vorige week stelde ik jullie al voor aan Marelle Boersma maar deze week is het tijd om Marelle nog wat beter te gaan leren kennen. We gaan het namelijk […]

trackback

[…] het interview met Marelle Boersma. Ik hoop dat jullie van dit interview genieten. Eerder stelde ik Marelle Boersma al aan jullie […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x