Als de morgen begint van Laura Dianne

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Tja nog zo’n boek die al even klaar lag om te recenseren maar door mijn ziek zijn nog niet aan de beurt was geweest. Iets waar ik erg van baalde want ik keek enorm uit naar dit vervolg op Als de nacht eindigt. Maar nu was het dan eindelijk tijd om Als de morgen begint te lezen. En tja toen ik er eenmaal aan begonnen was had ik hem ook zo weer uit. Tijd dus om jullie alles over dit boek te gaan vertellen.

Foto van de cover van het boek Als de morgen begint van Laura Diane

Recensie Als de morgen begint.

Titel: Als de morgen begint Auteur: Laura Diane Uitgeverij: Clavis Genre: Young Adult Cijfer: 10

Hier gaat Als de morgen begint over:

Dystopische fictie met een gouden randje: het spannende vervolg op Als de nacht eindigt. Voor young adults. Nog maar net ontsnapt aan een gruwelijke dood besluiten Lya en haar vrienden om zich aan te sluiten bij de Trium. Deze rebellengroep smeedt plannen om de wrede koning van zijn troon te stoten. Bij de strijd om vrijheid ontdekt Lya gaandeweg dat ze niet alleen tegen het vijandelijke leger vecht, maar vooral ook tegen zichzelf. Kan ze haar pijn omzetten in kracht?

Dit vind ik van Als de morgen begint:

Wauw even serieus hoe mooi is de cover van dit boek! Ik droom er echt helemaal bij weg. Daarnaast vind ik de titel super mooi en past het perfect bij het eerste deel van dit boek.

Laura Diane heeft langzaam aan mijn hart verovert met haar verhalen en haar geweldige persoonlijkheid. Laura heeft namelijk een prachtige een beetje magische manier van schrijven. In Als de morgen begint is dat ook weer zo. De wereld waarin het verhaal zich afspeelt is ontzettend mooi omschreven maar boven alles hebben de personages een heerlijk eigen karakter waardoor je super goed met ze mee kunt leven.

Maar boven al is Laura ontzettend goed in emoties. Haar verhalen hebben spanning, liefde en staan dus bom vol van de emoties. Als Auteur weet Laura mij regelmatig te raken in haar boeken. als de morgen begint heb ik dan ook weer in een ruk uitgelezen en aan het einde baalde ik enorm dat er een einde was gekomen aan de reis van Lya en haar vrienden. Want ik wilde nog geen afscheid nemen. Dus ben jij opzoek naar een spannende, meeslepende, dystopische young adult dan is dit het boek voor jou. Ik kon dan ook niet anders dan dit verhaal een prachtige 10 geven.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Echt heel leuk om te doen. Als de morgen begint kreeg van mij een dikke 10 en de recensie die kun je hier […]

trackback

[…] verliefd was op de schrijfstijl van dit boek en het dan ook een dikke 9 gaf. Daarna kwam het boek Als de morgen begint dit is natuurlijk het vervolg op Als de nacht eindigt en dit boek kreeg van mij een dikke vette 10. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x