Even voorstellen Nadia de Vriendt

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het tijd om jullie voor te stellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Komende maand heb ik natuurlijk weer gewoon een aantal leuke auteurs van eigen bodem en een aantal losse interviews. Maar daarnaast hebben we op de Facebookgroep Boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs een feestmaand met heel veel live interviews en winacties! Maar goed vandaag is het eerst tijd om Nadia de Vriendt beter te leren kennen.

Nadia studeerde op de Erasmushogeschool te Brussel. In 2003 studeerde ze daar af met een Master’s degree Applied Linguistics – Language Interpretation and Translation (Engels – Russisch)

Momenteel woont Nadia in de Kempen en is ze Research Succes Manager bij Medallia. Nadia is een enthousiaste en gemotiveerde polyglot die gepassioneerd is over alles wat met schrijven te maken heeft. Het juiste woord op de juiste plaats, dat is haar motto. Nadia schijft al zolang ze het zich kan herinneren. Als zevenjarige begon ze vol goede moed aan haar eerste boek. Pen in de ene hand, notitieboekje met ezelsoren in de andere. De woorden stroomden met gemak op het papier. Althans, bij de eerste twee regels toch. Maar de microbe had zich gemanifesteerd en schrijven werd een passie.

En toen was daar het boek Bezwering het eerste deel in de Goetia Trilogie.

Als Nadia niet met haar neus in de boeken of aan de computer zit, vind je haar hoogstwaarschijnlijk in de fitness. Enkele jaren geleden ontdekte ze het plezier van krachttraining, en sindsdien is ze niet meer weg te slaan bij het squat rack of de bench press.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Een van de auteurs van eigen bodem deze maand is Nadia de Vriendt. Afgelopen week stelde ik jullie al voor aan Nadia. Deze week is het tijd voor mijn recensie van […]

trackback

[…] alweer de derde week van de blogs van eigen bodem van Nadia de Vriendt. In de eerste week stelde ik Nadia aan jullie voor. Afgelopen week plaatste ik mijn recensie van Bezwering het eerste deel in de Ars […]

trackback

[…] auteur het hemd van het lijf te gaan vragen. Maar denk je nu wie is Nadia lees dan eerst even de blog waarin ik haar aan jullie voorstel. Oké zijn jullie er klaar voor? Daar komt die dan het interview […]

trackback

[…] Hou je van fantasie boeken maak dan ook eens kennis met Nadia de Vriendt. […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x