Even voorstellen Juliette Heugen

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes deze maand hebben we gewoon weer 5 auteurs van eigen bodem en met een beetje geluk ook weer gewoon elke dag een blogpost! Hoewel ik nog lang niet de oude ben gaat het wel langzaam aan een stukje beter. En zolang we vooruit gaan vind ik het helemaal prima! Vandaag mag ik jullie voorstellen aan Juliette Heugen. Ik hoor sommige van jullie nu zeggen wie??

Tja toch denk ik dat de meeste mensen Juliette Heugen wel kennen. Want ze schrijft namelijk al sinds 2018 boeken. Alleen doet ze dat onder verschillende pseudoniemen. Dat zullen jullie later deze maand wel merken als ik het ga hebben over de boeken die Juliëtte allemaal geschreven heeft.

Maar even in het kort. Onder de naam Emma Anna schrijft ze contemporary (New Adult) en romance. Een aantal titels heeft ze zelf uitgegeven en een aantal zijn er uitgegeven door Dutch Venture Publishing. Onder J.M Anna schrijft ze fantasie en Historie. Een van deze boeken behoort toch wel tot mijn all time favorites. Natuurlijk kunnen jullie volgende week uitgebreid lezen over alle boeken die deze dame heeft geschreven. Maar ben je nu al vast benieuwd het laatste boek dat ze heeft uitgebracht is Hartendief.

Naast schrijven houdt ze van lezen (bijna alles, zolang er maar romantiek in zit), kletsen met vrienden, en tijd doorbrengen met haar gezin.

Ik zou zeggen kom volgende week terug om deze leuke dame nog veel beter te gaan leren kennen.

Liefs. Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] geschreven door Emma Anna. Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen in de blog waarin ik Juliette Heugen aan jullie voorstelde is dit de dame achter Emma Anna. Maar goed tijd om jullie alles over […]

trackback

[…] voor een interview met Juliette Heugen. Maar denk jij nou nog help wie is Juliette lees dan even deze blog waarin ik haar voorstel of deze waarin ik alles vertel over haar […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x