Liefde van Natasha Madison

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag mag ik weer een leuke recensie met jullie delen. Dit boek lag al even bij mij op de plank. Maar zoals jullie inmiddels wel weten ben ik goed ziek geweest en bleven sommige boeken daarom te lang op de plank liggen. Hoewel het nog steeds niet top gaat voel ik me elke dag een klein beetje beter. Tijd dus om al die boeken op de plan af te stoffen en flink aan de slag te gaan met het schrijven van recensies. Vandaag begin ik dus met de recensie van het boek Liefde van Natasha Madison. Geen Nederlandstalig boek dit keer maar een vertaald werk.

Hier kun je liefde kopen.

Titel: Liefde Auteur: Natasha Madison Uitgeverij: SVM Publishing Genre: Sport romance Cijfer: 7,5

Hier gaat Liefde over:

Vivienne

Word nooit verliefd.
Dat was mijn motto, en ik handhaafde dat.
Het was genoeg om mijn hart een keer te laten breken, en ik zou het nooit meer toelaten.
Hij zou een one-night stand moeten zijn, het enige wat ik doe.
Eén regel zou niet zo moeilijk te volgen moeten zijn, maar toen ging ik terug voor een tweede, dan een derde keer.

Daarna verloor ik de tel van het aantal keren dat ik mezelf in zijn armen verloor.
Toen ik niet goed oplette, liet ik mijn muur zakken.

Mark

Ze noemen me niet voor niets Private Mark. Mijn hele leven is een geheim.
Twee jaar lang hebben we om elkaar heen gedanst tot ik haar precies had waar ik haar wilde hebben… onder mij.
Nu ik haar gehad heb, wilde ik haar niet meer loslaten. Ik dacht dat we op dezelfde golflengte zaten.
Ik dacht dat we iets groots aan het bouwen waren.

Jongen, had ik het mis.

Ik had geen idee dat terwijl ik verliefd was, ze zichzelf probeerde te overtuigen dat we maar tijdelijk waren.
Ze dacht dat ik zou weglopen.

Ze had het mis.

Nu is het tijd om haar te overtuigen dat ze ons ook wil en haar te laten zien dat het gekke, wilde ding dat we hebben… Dat dit liefde is.

Dit vind ik van Liefde :

Ik begin even met de cover. Deze is niet favoriet bij mij maar ik vind het wel super tof dat elk deel in deze serie een andere kleur cover heeft want eerder las ik al Waanzin en Wild in deze serie. Van de ene is de cover mooi blauw en de andere is een beetje een bruine zand kleur. De titels zijn allemaal kort en bondig en dat vind ik wel fijn.

De schrijfstijl van Natasha Madison is heerlijk. Ze heeft een vlotte pen en weet haar personages goed neer te zetten. In dit deel zat ik regelmatig met een glimlach op mijn gezicht. Iets met een goudvis hoe kan die mij nou een goudvis geven. Geloof me je moet het gewoon allemaal lekker ontdekken in dit verhaal. Want dat er een heerlijke luchtige chemie is tussen de hoofdpersonages dat is duidelijk.

Vivianne de eeuwige vrijgezel die relaties helemaal niks vind en aan de andere kant Mark die haar hart wil veroveren. Juist de omschrijvingen en gevoelens van de personages maken dit boek. En dan heb ik het niet alleen over de hoofdpersonages. Nee al onze favoriete personages uit de eerdere delen in deze serie zijn natuurlijk weer aanwezig. De beschermende mannen en de vrouwen in hun volgens de mannen te “sexy kleding” al met al is dit dus weer een heerlijk verhaal vol aantrekken en afstoten, liefde, humor en Vriendschap.

Al met al dus niet heel spectaculair of uniek maar gewoon een heerlijk boek om te lezen. Zoals een sport romance moet zijn.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x