Bosvruchten Milkshake Fiësta

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het een mooie dag. Tenminste ik heb vandaag een goede dag en dat is al heel wat tegenwoordig. Maar ook voor Saskia M.N Oudshoorn is het vandaag een mooie dag! Vandaag verscheen namelijk het eerste deel van haar nieuwe serie Foodtruck Fiësta. Een heerlijke serie over Tinus die graag een foodtruck wil beginnen. Om te vieren dat dit boek vandaag verschenen is heb ik voor jullie de Bosvruchten Milkshake Fiësta gemaakt. Normaal ben ik van vers is beter maar vandaag was ik van de lekker snel en makkelijk zodat iedereen dit recept kan maken.

De ingrediënten voor 2 Bosvruchten Milkshakes Fiësta:

  • 2 Bolletjes vanille ijs (Van goede kwaliteit)
  • Een doosje bevroren bosvruchten
  • 200 ml melk (evt een beetje extra als die nog te dik is)
  • 1 eetlepel honing.
  • Slagroom
  • Mini Marshmellows.

Zo maak je de bosvruchten Milkshake Fiësta:

  • Het vanille ijs, de bosvruchten, de melk en de honing doe je in een grote blender en blend je tot een gladde massa.
  • Geen blender in huis maar wel een staafmixer dan werkt dat ook helemaal prima!
  • Doe het mengsel in een mooi glas en spuit er een toefje slagroom op.
  • Maak het af met een paar mini marshmellows!

Geen zin in bosvruchten probeer dan eens deze blauwe bessen Milkshake !

Maar bij een lekkere milkshake of smoothie horen natuurlijk ook rietjes! Tja punt een mogen plastic rietjes mogen niet meer punt 2 zijn ze gewoon super slecht voor het milieu en jullie kennen mij in tussen wel een beetje ik ben helemaal voor een groenere wereld. Nu waren mijn oude metalen rietjes niet meer je van het dus werd het tijd voor nieuwe. Door de Rietjes Fabriek werd ik toen benaderd of ik hun nieuwe rietjes wilde uitproberen en dat leek me wel wat. Hun rietjes zijn namelijk gemaakt van 316 rvs wat een goede kwaliteit is. Daarnaast hebben ze een super goede coating waardoor ze in de vaatwasser kunnen wat natuurlijk super makkelijk is! Maar wat mij echt over de streep trok is de bolling aan de bovenkant van de rietjes. Deze hebben veel metalen rietjes niet waardoor ze erg scherp kunnen zijn. Deze rietjes zijn echt niet scherp en drinken daardoor erg makkelijk weg.

Ik heb de gebogen smoothie rietjes uitgekozen en ben daar echt fan van! Maar nu weet ik dat niet iedereen fan is van de metalen rietjes! Daarom heb ik volgende week met een nieuw smoothie recept nog een leuk groen alternatief voor jullie.

Ik wens je een fijne dag!

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
Tessa
2 jaren geleden

Wat een lekker recept! Ik heb zelf herbruikbare plastiek rietjes in huis, omdat ik die metalen en papieren rietjes niet prettig vind
Tessa onlangs geplaatst…Review: NYX Can’t Stop Won’t Stop Mattifying PowderMy Profile

Gabriëlle
Gabriëlle
2 jaren geleden

Hemels! Ik ga morgen meteen boodschappen doen. Ik denk alleen dat ik de slagroom weglaat. Ik heb nl. nog vanille roomijs in de vriezer, daar kan het toch ook mee?

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gabriëlle

Jazeker en dan zou ik ook de slagroom weg laten sowieso hoeft die er niet op maar ziet er gezelliger uit

Melis
2 jaren geleden

Wauw wat prachtige felle kleur heeft hij gekregen

Wanda
2 jaren geleden

Oh, die milkshakes zien er wel erg lekker uit! Ik bewaar je recept even want er zullen vast nog wel van die warme zomerdagen komen waarop dit een heerlijk drankje is! En ja, die plastic rietjes… daar moet ik ook nog een vervanging voor vinden!

Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

ik denk dat het een heerlijk drankje is, mits..je van vanilleijs en slagroom houdt..en dat doe ik niet zo. vanilleijs gaat nog wel, maar slagroom…brrrrrrweet je wat: ik eet gewoon de bosbessen op ( als ze ontdooit zijn)

ingrid
ingrid
2 jaren geleden

dat ziet er lekker uit, maar wel best veel calorieen denk ik?

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  ingrid

T ligt eraan wat voor ijs je gebruikt en of je verse of slagroom uit de bus gebruikt 😃 maar je kan het ook vervangen door banaan en kokosmelk

Frederique
Frederique
2 jaren geleden

Ziet er lekker uit maar heftig hoor haha met ijs en slagroom en marshmellows. Echt een feestmilkshake 🙂

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  Frederique

Ja je moet ze niet elke dag drinken haha

Jouvence
Jouvence
2 jaren geleden

De bosvruchten milkshake ziet er echt heerlijk uit! Ga hem zeker een keer maken. 🙂

Sherry
Sherry
2 jaren geleden

Wat ziet dat er lekker uit. Ik krijg hier meteen zin in.

Sherry
2 jaren geleden

Wat ziet dat er lekker uit. Ik krijg hier meteen zin in. Morgen maar even maken.
Sherry onlangs geplaatst…Interview met Ted van LieshoutMy Profile

henk
2 jaren geleden

Erg goed idee nu de zomer weer terugkomt, frambozen groeien hier voldoende
henk onlangs geplaatst…De kracht van muziekMy Profile

Bookstamel
2 jaren geleden
Antwoord aan  henk

Hij is echt heerlijk 🙂 dus ik zeg doen

Sixpacks.be
2 jaren geleden

Mhhh, ziet er top uit, maak zelf ook geregeld shakes maar ik laat het ijs er wel vantussen
Sixpacks.be onlangs geplaatst…Welke 5 klassieke geurtjes moet je als man zeker kennen?My Profile

Lindaschrijftop
Lindaschrijftop
2 jaren geleden

Wat eengoede tips. Milkshakes vind ik heerlijk maar nog nooit zelf gemaakt

Cynthia Lukassen
2 jaren geleden

Oh dit ziet er echt te lekker uit! Ideaal om mee af te koelen in deze dagen! Gebogen metalen rietjes hebben wij ook: echt superfijn vind ik ze!
Cynthia Lukassen onlangs geplaatst…Je eigen minibieb starten: Zo doe je dat!My Profile

trackback

[…] je banaan nou niet zo lekker probeer dan eens deze bosvruchten milkshake. Iets minder gezond maar wel super […]

Tania
Tania
2 jaren geleden

oh dat ziet er lekker uit. dat zal zeker smaken met het warme weer

Manon
2 jaren geleden

Dat is wat anders dan een aardbeien milkshake van de Maccie haha
Manon onlangs geplaatst…Talika Eye Therapy + Eye Love You GiftsetMy Profile

trackback

[…] schrijven mag! Voor deze speciale blogtour deelde ik al eerder mijn recept voor een heerlijke bosvruchten Milkshake met jullie. Maar vandaag is dan eindelijk het derde en laatste deel van deze serie als e-book […]

jasmina
jasmina
2 jaren geleden

zo dat ziet er heerlijk uit zeg…vooral die dot slagroom..die maakt het echt af

23
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x