Trisylia van Steven van den Berg

Hallo lieve lezers van Bookstamel, alweer een hele poos geleden mocht ik het boek Trisylia van Steven van den Berg lezen voor publicatie. Een boek lezen voor publicatie vind ik altijd erg leuk! Wel moet je dan door evt grammatica fouten heen kijken omdat deze er dan nog uit gehaald moeten worden. Dus dit boek heb ik puur op het verhaal zelf beoordeeld. Het leuke is dat er een qoute van mij gebruikt is op de achterflap van het boek en dat is natuurlijk een hele eer :).

Koop hier het boek.

Titel: Trisylia Auteur: Steven van den Berg Uitgeverij: Ambilicious Genre: Fantasie Cijfer: 7,5

Hier gaat Trisylia over:

Trisylia, de vergeten oorlog: Honderdzestig jaar vrede is genoeg om mensen de ellende van oorlogen te doen vergeten. Dat geldt niet voor iedereen. Wanneer een eeuwenoude vijand terugkeert kan alleen de gebundelde kracht van de koninkrijken voorkomen dat de wereld vervalt in chaos. Als koning Walton echter besluit om de andere koninkrijken aan te vallen lijkt alle hoop verloren. Earin onderneemt een haast dwaze missie om mensen te verbinden en de vijanden te verslaan. Samen met zijn vriend Arvid, de prinses van Fondorff en haar zus begint een groots avontuur. Kan hij mensen overtuigen en voorkomen dat Trisylia door oorlog wordt verslonden?

Dit vind ik van Trisylia

Zo daar gaan we dan Trisylia heeft een prachtige cover. De cover is namelijk simpel maar herkenbaar de titel vind ik ook prachtig maar is voor deze Dyslect wel wat lastig.

Trisylvia is het debuut van auteur Steven van den Berg. En ik moet bekennen dat ik het een ijzersterk debuut vindt. Dit fantasie verhaal is misschien hier en daar wat cliché maar bevat alle eigenschappen die een goed fantasie verhaal hoort te bezitten. Het is namelijk een epische strijd tussen goed en kwaad. De personages zijn goed ontwikkeld ze hebben een hechte vriendschap en komen tijdens hun tocht een hoop uitdagingen tegen.

De schrijfstijl van Steven van den Berg is vlot en beeldend en daarmee weet hij je het verhaal echt in te trekken. Het begin was wel een beetje traag maar daar kwam dus al snel verandering in. Aan de andere kant bouwt hij met die rustige schrijfstijl het verhaal wel mooi op. Saai is het verhaal dan ook niet geweest want elke keer gebeurde er wel weer iets. Dit is echt een verhaal om lekker bij onderuit te zakken en te lezen. Want er gebeurd best veel en voor je het weet heb je iets gemist.

Earin een van de hoofdpersonages in het boek heeft mijn hart al snel weten te veroveren. Dit is een jongen met een hart van goud. Maar naast Earin zijn er nog veel meer mooi ontwikkelde personages die het ontdekken waard zijn. Trisylvia is het boek voor elke fantasie liefhebber. Ik zou zeggen hou deze debuterende auteur in de gaten want ik vermoed dat we hier nog vaker iets van gaan horen.

Trisylvia laat je verdwalen in een wereld vol liefde, hoop en vriendschap. Het neemt je mee in een epische strijd tegen goed en kwaad. Is prachtig geschreven en zal al snel je hart weten te veroveren.

Dit debuut krijgt van mij dan ook een mooie 7,5

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Het volgende boek is van een Nederlandstalige debuterende auteur. Dit boek kreeg een mooie 7,5 van mij en de complete recensie lees je hier. […]

trackback

[…] je van Fantasie boeken lees dan ook eens Trisylia van Steven van den […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x