Zwart hart van Sophia Drenth

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het aan mij om de blogtour omtrent Zwart hart van Sophia Drenth af te sluiten. Zwart hart is een bronvertelling van de bloedwetten serie van Sophia. Dit boekje telt slechts 41 pagina’s en geeft je een super goede inkijk in de schrijfstijl van Sophia Drenth. Dus twijfel je al een tijdje of je de bloedwetten serie wilt lezen dan raadt ik je zeker aan om nu Zwart hart te lezen. Momenteel krijg je dit e-book gratis als je jezelf inschrijft voor Sophia haar nieuwsbrief maar je kan Zwart hart ook bij de boekhandel kopen als paperback voor slechts 5,95.

Titel: Zwart hart Auteur: Sophia Drenth Uitgeverij: Quasis Uitgevers Genre: Fantasie Cijfer: 9

Hier gaat Zwart hart over:

Yan ontsnapt aan het juk van de witkoppen met het voornemen de Sahandran te vinden. Deze zogenaamde nachtsluipers kunnen tijdens hun transformatie van mens naar monster elke vorm aannemen die ze willen. Zo zal hij eindelijk sterk genoeg worden om zijn moeder, zus en broers uit handen van de slavendrijvers te bevrijden. Maar Habu, de verwrongen god, heeft een bijzonder plan voor hem in petto.

Zwart hart verhaalt over de wording van de ongrijpbaarste Ath’vacii. Ontdek hoe het noodlot Jean Darvas Collignon trof.

Dit vind ik van Zwart Hart:

De cover van Zwart hart is prima en past natuurlijk bij de rest van de bloedwetten serie. De titel vind ik geweldig want die past ontzettend goed bij het verhaal.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Ik moet bekennen dat ik gevaccineerd ben hoe uitgebreid Sophia een verhaal kan vertellen terwijl er maar weinig pagina’s voor gebruikt worden. Normaal mis ik vaak bij korte verhalen wat aan de inhoudt maar dit verhaal is gewoon echt super goed geschreven. Sophia heeft een unieke schrijfstijl die ik bij weinig andere Nederlandstalige schrijfsters terug vindt. Sophia haar boeken zijn niet geschreven voor teren zieltjes en dat geld ook voor Zwart Hart.

Stiekem ben ik zo’n teer zieltje en moet ik Sophia haar boeken niet lezen voor het slapen gaan maar aan de andere kant ben ik er enorm door gefascineerd. Ze weet me het verhaal in te slapen en hoe bizar of ranzig het soms ook is ik wil door blijven lezen. Ik wil weten waarom haar personages bepaalde keuzes maken en wat dat betreft wordt ik met deze bron vertelling van Yan op mijn wenken bediend.

Ik was namelijk al tijden benieuwd hoe Ath’vacii zou geworden is zoals als hij in de bloedwetten boeken is. Maar teveel wil ik eigenlijk ook niet verklappen. Maar ben jij nou net als mij opzoek naar meer achtergrond informatie over dit personage dan raadt ik je zeker aan dit boek te gaan lezen. Sophia zal je namelijk niet teleurstellen. Dit boek krijgt dan ook een dikke 9 van mij.

Liefs, Melanie

P.s Hier kun je mijn recensie lezen van 1000 nachten van Sophia Drenth

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
2 jaren geleden

ik vind zwart hart een intrigrerende titel, maar ik ben niet zo’n liefhebber van science fantasy

trackback

[…] Het volgende verhaal dat ik las is een kort verhaal dat niet voor de tere zieltjes is. Zwart hart is geschreven door Sophia Drenth. Dit boek kreeg een mooie 9 van mij. De complete recensie kun je hier lezen., […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x