Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vorige week voelde ik me nog aardig slecht na mijn wortelkanaal behandeling en het ziek zijn. Dus bracht ik de dagen in bed door waar ik wel eindelijk weer wat mojo had om te lezen en dus een aantal boeken uitlas! Alleen was ik niet fit genoeg om de recensies gelijk te schrijven 🙂 dus ik hoop dat ik er komende week een paar kan uitwerken voor jullie. Het eerste boek dat ik gelezen heb is Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin. Dus de recensie van vandaag gaat natuurlijk over dit boek.

Hier kun je een gouden gloed over Ruby Falls kopen. Wil je mijn recensie van Het familie hotel van Saphire Bay lezen klik dan op de titel.

Titel: Een gouden gloed over Ruby Falls Auteur: Holly Martin Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8

*** Let op dit is deel 2 in een serie ***

Hier gaat Een gouden gloed over Ruby Falls over:

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Dit vind ik van Een gouden gloed over Ruby Falls:

Ik begin met de cover van het boek! Vooral de kleuren vind ik heel erg mooi en ook de tekening die erop staat vind ik prachtig. De cover is echt in mijn straatje. De cover is weer een lange maar ik vind hem wel super mooi.

Naar Een gouden gloed over Ruby Falls heb ik echt enorm uitgekeken. Toen ik het Familie hotel van Saphire Bay las was ik al gelijk fan van de zusjes waar het verhaal om draait. Nu draait elk deel natuurlijk om een specifieke zus en in Een gouden gloed over Ruby Falls draait het allemaal om Clover. Clover is denk ik mijn favoriete zus. Ze draagt een rugzakje met zich mee en vertrouwd niet zo snel mensen en al helemaal geen mannen.

Angel het andere hoofdpersonage in dit boek vind ik echt geweldig. Hij is zo grappig zo draagt hij regelmatig gekke t-shirts en doet hij er alles aan om Clovers hart voor zich te winnen. Maar aan de andere kant is hij die eeuwige vrijgezel die zich niet wil vastleggen. Ik lach regelmatig dubbel om stukjes in het verhaal. Zo maak je Angel ergens in het boek mee in een strakke blauwe legging en tja ik zag dat natuurlijk gelijk voor me.

Holly Martin krijgt het voor elkaar om een boek te schrijven dat hart verwarmend is een vleugje humor en passie heeft en al snel het hart van de lezers zal veroveren. Dit boek behoort tot een van mijn favoriete feelgood boeken van dit jaar en ik kan niet wachten op het laatste deel in deze serie.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] gebakjes dus tja die is natuurlijk al heel verleidelijk! Daarnaast pas de cover ontzettend goed bij Een gouden gloed over Ruby Falls en Het familie hotel van Sapphire bay de eerste 2 delen in deze serie die ik al eerder las. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x