Een teken van liefde van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag heb ik een recensie voor jullie van het boek Een teken van liefde dat geschreven is door Annette van Zuijlekom de Zeeuw. Afgelopen week stelde ik jullie al voor aan Annettte van Zuijlekom de Zeeuw en vertelde ik al alles over de boeken die ze geschreven heeft.

Hier kun je een teken van liefde kopen.

Titel: Een teken van liefde Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw Uitgeverij: Zara4Books Genre: Romans Cijfer: 9

Hier gaat een teken van Liefde over:

Een teken van liefde is het laatste verhaal in de Bilan reeks. De boeken uit deze reeks zijn losstaande verhalen. In dit laatste deel van de reeks is Nadine het hoofdpersonage. Haar vertrouwde leven valt in duigen en Nadine heeft dringend geld nodig om opnieuw te kunnen beginnen. Wanneer ze een personeelsadvertentie onder ogen krijgt die feitelijk te goed lijkt om waar te zijn, reageert ze. Ondanks het waarschuwende stemmetje dat haar zegt dat wanneer iets te mooi lijkt, het dat ook meestal is. Een bijzonder goed salaris en een onderkomen in een luxe hotel in de Amsterdamse binnenstad, leggen het stemmetje snel het zwijgen op.
Het bewuste hotel is afgehuurd door de groep Paz, een gezelschap waar een mysterieus sfeertje omheen hangt. Tijdens het kennismakingsgesprek in het hotel worden haar twijfels al snel weggenomen door de aantrekkelijke Aiden. Is het naïef of juist dapper dat Nadine deze nieuwe, vreemde wereld instapt?

Dit vind ik van een teken van liefde:

Ik begin met de cover van het boek die ik prachtig vindt. Het straalt samenhorigheid en liefde uit. Ook de titel vind ik echt prachtig gevonden.

Dan gaan we verder met het verhaal zelf. Waar Annette ontzettend goed in is tenminste dat vind ik. Is een combinatie van een romantisch bijna fantasie achtig verhaal samen met een Spiritueel tintje. In al haar boeken schijnt het belang van goed voor jezelf en de natuur zorgen door en dat maakt haar verhalen zo speciaal. Het is meer dan een liefdesverhaal tussen twee mensen.

Is het dan een heel zweverig boek nee zeker niet. Het is een prachtig romantisch verhaal. Op een zeer vlotte manier geschreven waardoor Annette je in een mum van tijd het verhaal weet in te slepen. Daarnaast bezit het boek sterke personages die enorm goed zijn uitgewerkt. Wie de andere boeken van Annette heeft gelezen zal sommige personages die in dit deel voorkomen herkennen uit eerdere boeken. Maar het is niet zo dat je de andere boeken gelezen moet hebben om dit boek te kunnen lezen.

Nadine vond ik zelf echt een ijzersterk personage het is een iets wat onzekere meid die enorm groeit in het boek en flinke stappen in het leven zet. Ze is dapper soms een tikje naïef maar luistert vooral erg goed naar haar eigen gevoel. (Iets wat ik soms wel wat beter zou mogen doen) Dus ben jij opzoek naar een romantisch boek voor deze zomer die net wat anders is dan de meeste feelgood boeken dan raadt ik je Een teken van liefde aan! Dit boek moet je namelijk echt gelezen hebben. Het krijgt dan ook een mooie 9.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x